Sastamala muistaa koronan koettelemaa kulttuuriväkeä

Kulttuuritalo Jaatsi
Kulttuuritalo Jaatsi.

Kulttuuripalkintojen ketjuun jää Sastamalassa koronan kokoinen aukko muistuttamaan poikkeuksellisesta ajasta. Tunnustusta ei jaeta päättyvältä vuodelta.

Sivistyslautakunta sen sijaan linjasi, että alkuvuodesta kaupunki muistaa kulttuurintekijöitä. Esityksen tästä teki puheenjohtaja Minna Isotalo (sd.). Korona on koetellut kulttuurialaa kovakätisesti. Siksikin kulttuurikaupungissa on tärkeää huomioida paikallisia alan toimijoita. Lautakunta päättää asiasta myöhemmin erikseen.

Keikyän Perikunta sai viime vuoden kulttuuripalkinnon riippusillan kunnostamisesta. Koronan vuoksi ei kuitenkaan ole järjestetty tilaisuutta, jossa tunnustus olisi voitu luovuttaa. Yhdistys saa kulttuuripalkintoon kuuluvan Kalle-patsaan ensi vuodeksi.

Tautitilanne on vaikeuttanut merkittävästi kaikkien kulttuuritoimijoiden mahdollisuuksia toimia.

Jätä kommentti