Joulupuuro ja ilotulitus saivat väen liikkeelle – “Aina ollaan paikalla, kun jotain tapahtuu”

Mikäs siinä ollessa kirpsakassa pakkassäässä Vammalan torilla perjantaina alkuillasta. Kiva moikata tuttuja ja nauttia maukasta riisipuuroa komeaa joulukuusta ihaillen. Näin tuntui ajattelevan moni, sillä väkeä oli kerääntynyt mukavasti Vammalan Yrittäjien ja Sastamalan elinkeinopalveluiden yhteiseen joulunavaukseen.

Katso myös video näyttävästä ilotulituksesta Alueviestin Facebook-sivulta.

Moni viihtyi Vammalan torilla perjantaina alkuillasta.
Salme Kuukan mukaan puuro ja lisuke olivat maukkaita. “Juuri sellaista kuin pitääkin.”
Elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru ja yritysasiantuntija Teresa Herrero Vidfelt tarjoilivat Sastamalan elinkeinopalveluiden kojulla glögiä. Kuumaa juomaa oli varattu tapahtumaan 50 litraa. “Haluamme kannustaa ihmisiä ostamaan joululahjat omalta paikkakunnalta. Näinä aikoina se on varmasti myös terveysturvallisempaa kuin shoppailu ruuhkaisissa ostoskeskuksissa”, he juttelivat.
Iida Valtanen, Reetta Suoniemi, Leena Suoniemi, Laura Suoniemi sekä pikkumiehet Leevi Keskinen, Oliver Seppälä ja Väinö Keskinen olivat saapuneet joulukaupan avaukseen ilmapallojen, puuron ja ilotulituksen houkuttelemina. “Aina ollaan paikalla, kun jotain tapahtuu”, naiset juttelivat. Neljävuotiasta Väinöä kiinnosti myös torin joulukuusi. “Se on hieno ja aika iso. Paljon isompi kuin kotona on ollut”, hän kommentoi.
Jussi Heino tarjoili riisipuuroa. Sitä oli varattu tapahtumaan 80 litraa. “Noin 200 annosta tätä on, ja nyt on mennyt noin 150”, jutteli Jussi kello puoli kuuden jälkeen.

Vammalan Yrittäjät ja Sastamalan elinkeinopalvelut tarjosivat näyttävän ilotulituksen.

 

Jätä kommentti