Katso kuvat! Urheilukentällä liikuttiin, unilelut pääsivät yökylään kirjastolle

Lapset ja aikuiset ulkoilivat yhdessä Hyvän Päivässä. Kuva: Tarja Lammela.

Gerdalaiset tempaisivat syksyn piristykseksi kahtena peräkkäisenä päivänä erilaisilla aktiviteeteilla.

Hyvän Päivää vietettiin Huittisten vanhalla urheilukentällä 16.10. Gerda-leijonan kanssa. Sateesta huolimatta väkeä oli mukavasti liikkeellä. Lapset ja aikuiset suorittivat yhdessä erilaisia liikuntarasteja ja herkuttelivat muurinpohjaletuilla.

Heti seuraavana päivänä, 17.10. seikkailivat lasten tuomat unilelut Huittisten kirjastolla. Tämä aktiviteetti on jo usean vuoden kuulunut toimintaan ja tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Huittisten kirjastopalveluiden ja Huittisten seurakunnan lapsityön kanssa.

Mirva Törmälä


kirjoittaja on LC Huittinen/Gerdan presidentti

Muurinpohjalettujakin oli tarjolla. Kuva: Tarja Lammela.
Unilelut pääsivät yökylään Huittisten pääkirjastolle. Kuva: Helena Brunnila.