Pirkanmaan nuorisovaltuustoon edustajia myös Sastamalasta ja Punkalaitumelta

Sastamalan nuorisovaltuusto muisti viime keväänä kaupungin pitkäaikaista nuorisotyöntekijää Tero Noukkaa. Kuvassa Noukan oikealla puolella Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon nimetty Jarkko Metsälä sekä hänen varajäsenensä Lumi Heinisuo. Arkistokuva: Pauliina Vilenius.

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi maanantaina nuorisovaltuuston kuluvalle vuodelle. Valtuusto on yhteinen Pirkanmaan liiton kanssa.

Sastamalasta nuorisovaltuustoon nimettiin Jarkko Metsälä ja Venla Mustalahti. Heidän varajäsenensä ovat Lumi Heinisuo ja Marja Lehtonen. Punkalaitumen edustaja valtuustossa on Kaisa Karunen varajäsenenään Hsa Say Ka Paw. Yhteensä nuorisovaltuustossa on 33 jäsentä.

Toimielimen kokoonpanoa arvioidaan kuluvan vuoden aikana. Nuorisovaltuusto voi täydentää itseään neljällä vapaavalintaisella edustajalla sekä puuttuvilla kuntaedustajilla.

Kaikille hyvinvointialueen vaikuttamiselinten jäsenille, myös nuorisovaltuutetuille, maksetaan 50 euron kokouspalkkio. Puheenjohtajalle maksetaan korotettu palkkio. Matkakulut korvataan palkkiosäännön mukaan.

Jätä kommentti