Ruokalähettipalvelu Wolt laajentaa toimintaansa Sastamalassa – mukana useita ravintoloita, kukkakauppaa sekä K-Market

Kuvituskuvassa Woltin lähetti.

Syksyllä Sastamalaan rantautunut ruokalähettipalveluistaan tunnettu teknologiayhtiö Wolt laajentaa toimintaansa merkittävästi torstaina 16. maaliskuuta.

“Sastamalassa palveluun liittyy mukaan lisää ravintoloita ja kauppoja, joista voi tilata Woltilla ruokaa esimerkiksi kotiin tai mukaan noudettavaksi”, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Joel Järvinen.

Järvisen mukaan asiakkaat voivat torstaista alkaen tilata Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilta ruokaa ja muita tuotteita sen kumppaneilta, eli Bistro 15:sta, Funkkistalosta, King Gardenista, K-Market Vammalasta, Pancho Villasta, Puistokadun kukkatuvasta, R-kioski Sastamalasta, Sastamalan Pizzakeskuksesta, Vammalan Seurahuoneelta ja Zarillosta.

Jo aiemmin Woltin palvelua on ollut mahdollista hyödyntää Sastamalassa Funkkistalon ja Pancho Villa Expressin kohdalla niin, että sovelluksen kautta on voinut tilata ja maksaa, mutta Woltin omaa kotiinkuljetusta ei Sastamalassa ole ollut.

Järvisen mukaan jatkossa esimerkiksi ruokaa saa tilattua ihan kotiovelle saakka – ja myös niistä paikoista, joista on aiemmin voinut tilata vain omalla noudolla.

Viimeisen vuoden aikana Wolt on vahvasti laajentanut palveluaan ravintolaruoan ohella vähittäiskaupan puolelle.

“Etsimme jatkuvasti uusia tapoja helpottaa ihmisten arkea. Mitä kattavammin palvelustamme löytyy tuotteita erilaisiin arjen tarpeisiin, sitä paremmin voimme vapauttaa asiakkaidemme aikaa muihin asioihin”, Järvinen selittää.

”Tavoitteenamme on laajentaa tarjontaamme tällä saralla myös Sastamalassa.”

Kokonaisuudessaan Sastamalan kuljetusalue kattaa kaupunkia noin 8-10 kilometrin säteellä vanhan Vammalan alueella ja sen läheisyydessä. Yrityksen toimittaman karttakuvan perusteella alue ulottuu esimerkiksi Huittisten suunnassa osin Kiikkaan saakka.

Jätä kommentti