Keskustanuorten Sandroos vastaa perussuomalaisen kritiikkiin: ”Syyttävä sormi osoittaa väärään paikkaan – nyt on aika ottaa vastuuta”

Aleksi Sandroos
Aleksi Sandroos.

Pidän perin erikoisena tyylinä tehdä politiikkaa tulkitsemalla väärin muiden sanoja ja tekoja. En lähde ottamaan kantaa valtuutettu Villon Alueviestissä 6.9.2023 nostamiin muiden henkilöiden lyhennettyihin sitaatteihin ja sanomisiin. Uskon Villon itsekin tietävän, että minä en henkilökohtaisesti verotulojen korottamisella ole bordelleja ehdottanut. Miksi pitää valehdella?

Pirkanmaan Keskustanuoret näin ovat tehneet muistaakseni vuonna 2018 naisten ja lasten oikeuksien parantamiseksi, tämä on järjestömme kanta edelleen, suosittelen tutustumaan. Muistan kuitenkin ensimmäisen kauden kirkkovaltuutettuna, kuinka perussuomalaiset yrittivätkin tämän asian verukkeella minua henkilökohtaisesti erottaa kirkkoneuvostosta. Onneksi vanhemmat ja asiallisemmat päättäjät minua tukivat, siitä iso kiitos heille.

Olisi tärkeää puhua niistä asioista mitä hallitus tekee, ei siitä mitä omiin papereihin on kirjoitettu. On hienoa, että perussuomalaiset ovat kirjanneet omiin linjauksiinsa tärkeitä maaseututavoitteita. Miksi nämä eivät näy hallituksen budjettiesityksissä?

Kauniilla hallitusohjelmakirjoituksilla (joilla valitettavasti ole merkitystä) saatiin hallitusohjelmaan luotua leikkaukset teiden kunnossapidosta, jolloin korjausvelka kasvaa. Lisäksi kriisissä olevasta maa- ja metsätaloudestakin päästiin säästämään.
Purran antamassa esityksessä leikataan metsänhoitorahoista, luonnonsuojelusta ja kaiken kukkuraksi maatilatalouden kehittämisrahasto Makerasta. MTK onkin esittänyt kehittämisrahaston lisärahoittamista 25 miljoonalla eurolla, sillä alalle tarvitaan investointeja.

Lisäksi suosittelen perussuomalaisia vaatimaan, että edellisen hallituksen maatalouden kustannustukipaketista käyttämättä jäänyt 68 miljoonaa euroa käytettäisiin nyt maatalouden investointien rahoitukseen ja maksuvalmiuden elvyttämiseen.
Suomalainen ruoka on liian arvokasta hukattavaksi tässä tilanteessa. Tulen itse tukemaan tässä työtä teitä, ja uskon koko puolueemme tekevän niin.

Nyt perussuomalaisten on aika ottaa hallituksessa vastuuta ja lopettaa muiden osoittelu, Keskusta tukee hallitusta hyvissä esityksissä ja auttaa varmasti perussuomalaisiakin maatalouden kriisin koukeroista.

Aleksi Sandroos
Puheenjohtaja
Keskustanuoret

Jätä kommentti