LP-Vampula sai lentävän lähdön, mutta itseluottamus mureni ja Viesti vei voiton

LP-Vampula - LP Viesti 2.12.2023
LP-Vampula. Kuva: Antti Kaskinen.

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula sai LP Viestiä vastaan makean alun. Tuuli kuitenkin kääntyi ja vieraat veivät voiton 1–3 (25-8, 23-25, 22-25, 16-25).

LP-Vampula tuli ensimmäiseen erään hyvällä energialla ja onnistui paikasta kuin paikasta. Puolustus- ja hyökkäyspeli olivat tarkkoja. Vierailla takkusi syöttöpeli ja joukkue oli koko ajan altavastaajana.

Toisessa erässä LP Viesti kokosi rivinsä ja heilutti tahtipuikkoa edelleen kolmannessa. Ratkaisevaksi jääneessä neljännessä erässä LP-Vampulan vahva ote oli muisto vain. Pelaajien itseluottamus tuntui yksi toisensa jälkeen murenevan.

”Tulimme hyvin peliin ja halusimme näyttää mitä osaamme. Ensimmäisessä erässä pelasimme kauden parhaan erän. Pelasimme hyvin joukkueena”, sanoi Cheyenne Jones. Hänet palkittiin LP-Vampulan parhaana.

”Oli kova peli”, kommentoi päävalmentaja Stefan Paunovic. ”Käytimme paljon energiaa ensimmäisessä erässä ja toisessa erässä emme saaneet palloja kuolemaan kenttään”, hän totesi.

LP-Vampula kohtaa seuraavaksi Oriveden Ponnistuksen vieraissa ensi lauantaina.