VaLePan vääntö ei riittänyt kärkitaistossa

Akaa-Volley - VaLePa 2.12.2023
VaLePa ja Akaa-Volley. Kuva: Suomen Lentopallo.

Mestaruusliigan kärkiottelussa VaLePa kärsi tappion Akaa-Volleylle. Isäntäjoukkue otti voiton 3-1 (25-19, 31-29, 23-25, 32-30).

Ottelun ensimmäistä erää sävyttivät VaLePan useat syöttövirheet. Toisen erän päättämiseen tarjoutui mahdollisuudet molemmille joukkueille, isännät onnistuivat käyttämään tilaisuuden. Kolmannen erän VaLePa otti nimiinsä, kun Urpo Sivula tykitti kaksi perättäistä ässäsyöttöä. Neljännessä erässä ratkaisu syntyi Akaa-Volleyn pysäytettyä Sivulan hyökkäyksen.

”Aloitettiin heikosti, mutta parannettiin loppua kohden. Erien lopuissa pitää olla tarkempi. Nyt Akaa-Volley otti tärkeitä torjuntoja ratkaisupalloissa”, sanoi päävalmentaja Janne Kangaskokko.

Molempia joukkueita kiusasi sairastelut. Jakob Ekman oli jätetty lievän flunssan kourissa kotiin.

VaLePa kohtaa seuraavaksi Tiikerit vieraissa keskiviikkona.