LP-Vampula kaatoi OrPon: ”Jatkamme aina taistelua”

OrPo - LP-Vampula 10.2.2024
LP-Vampula haki voiton OrPosta. Kuva: Suomen Lentopallo.

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula oli vieraissa Oriveden Ponnistusta vahvempi. Kotijoukkue joutui taipumaan 1–3 (25–21, 23–25, 21–25, 14–25).

Ensimmäinen erä oli LP-Vampulalta väkinäistä puurtamista. Cheyenne Jones napsi pisteitä tasaiseen tahtiin niin hyökkäyksillä kuin torjunnoillakin. Jovana Biberdžić nosti vaikean alun jälkeen tasoaan ottelun edetessä.

Ratkaisevaksi jääneessä neljännessä erässä LP-Vampula pelasi rennolla ilmeellä. Tuuriakin joukkueella oli. Lopullisen niitin erään iski passari Lotta Kukkonen ässäsyötöllään.

”Olen tietenkin tyytyväinen voittoon ja ylpeä joukkueestani, koska emme antaneet periksi”, sanoi päävalmentaja Stefan Paunovic. ”Emme pelanneet koko ajan tasollamme, meillä oli paljon ongelmia hyökkäyksessä ja syöttövirheitä. Jatkamme aina taistelua”, hän kuvaili joukkueensa sisukkuutta.

LP-Vampula saa keskiviikkona Tahto Areenalle vieraaksi LiigaPlokin. Ottelu alkaa kello 18.30.