Olli Kunnari ja Mikko Esko maajoukkueen ohjaksiin

Olli Kunnari
Olli Kunnari.
Mikko Esko (keskellä). Kuva: Hannu Moilanen.

Sastamalalaiset Olli Kunnari ja Mikko Esko aloittavat maajoukkueen valmennuksessa. Kunnari toimii päävalmentajana ja Esko niin sanottuna general managerina.

Olli Kunnari on Akaa-Volleyn päävalmentaja. Mikko Esko on VaLePan passari ja liigajoukkueen kapteeni.

Maajoukkueessa Olli Kunnarin toimenkuva on perinteinen päävalmentajuus. Hän työskentelee talvet seurajoukkuevalmennuksessa ja kesät maajoukkueen päävalmentajana.

Mikko Eskon rooliin general managerina kuuluvat muun muassa ohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä Olli Kunnarin ja urheilutoimenjohtaja Tapio Kangasniemen kanssa sekä yhteydenpito pelaajien ja seurojen kesken. Tärkeässä roolissa on myös kansainvälisen verkoston luominen ja kotimaisen lentopallon kokonaisvaltainen kehittäminen.

”Upea haaste itselleni jo valmennusuran tässä vaiheessa”, sanoo Olli Kunnari. ”Odotan kovaa työntekoa niin itseltäni kuin joukkueelta”, hän jatkaa.

”Valmennuksellisesti apuvalmentajan roolissa on ajatus tehdä töitä passarien kanssa ja auttaa, kehittää heitä sekä heidän pelaamistaan”, luonnehtii Mikko Esko. ”Muuten olen Ollin tukena. Hän päävalmentajana päättää, mitkä vastuualueet kuuluvat minulle.”

Olli Kunnari ja Mikko Esko liittyvät maajoukkueen tehtäviin heti. Ensimmäisiä haasteita ovat Euroopan Kultainen liiga ja EM-karsinnat.

Jätä kommentti