”Mun äiti on sellainen ihana – aina kun mä oon huolestunut, niin äiti rauhoittelee ja tulee halaamaan”

Aleksandra Vistilä.

Aleksandra:

”Mun äiti on sellainen ihana. Aina kun mä oon huolestunut, niin äiti rauhoittelee ja tulee halaamaan. Tykkään käydä äidin kanssa yhdessä uimahallissa. Me ollaan suunnniteltu, että kesällä mennään laivalla Ruotsiin ja käydään siellä eläintarhassa. Se olisi kivaa. Äitienpäiväksi me ostetaan aina iskän kans yhdessä lahja, ja mä saan päättää, mikä se on. Koulussa tykkään käsitöistä ja kotonakin teen kaikenlaista, kun iskä on rakentaja.”

Minea Nieminen

Minea:

”En oikein osaa vastata millainen mun äiti on… Mutta mä tykkään pelata äidin kans Unoo mun huoneessa. Ja meistä on kivaa rapsuttaa yhdessä meidän kissoja Sisua ja Jetiä. Äidin tekemä ruoka on hyvää, eikä äidissä ole oikeastaan mitään harmittavaa. Täällä koulussa tykkään välitunnilla keinumisesta.”

Beata Järvinen

Beata:

”Mun äiti on mukava. Parasta on ehkä se, kun se on aika urheilullinen ja voidaan tehdä kaikkea urheilullista yhdessä. Harrastan voimistelua Usvat-joukkueessa, jota äiti valmentaa. Se on hyvä valmentaja. Mulla on kaksi siskoa ja yksi veli. Molemmat siskotkin on voimistelleet, toinen ei kyllä enää. Veli ja iskä ei voimistele. Me mennään kesällä perheen kans omalle mökille. Mun äidin lempiruoka on ehkä pizza tai joku kesäkurpitsaruoka. Äitienpäivänä annan äidille koulussa tekemäni käsityön. Tää on hyvä koulu, kun tää on aika pieni koulu.”

Minni Halme

Minni:

”Mun äiti on rauhallinen enemmän kuin hermostuva. Ja se on hyvä leipomaan. Tykkään leipoa äidin kanssa, muffinsseja ehkä eniten. Olen meidän perheen nuorin – mulla on kolme isoveljeä ja yksi isosisko. Koulussa käsityöt on mun lempiaine, äitienpäivänä annan äidille koulussa tekemäni lahjan. Kesällä olisi kivaa käydä koko perhe uimassa ja grillata yhdessä.”

Hugo Tuomisto

Hugo:

”Mun äiti on tosi mukava ja kiva. Joskus sillä kyllä palaa hermo. Tykkään pelata äidin kans lautapelejä tai ihan vaan puhua. Sen kans on aika helppo puhua kaikesta. Mun äiti opettaa äikkää yläasteella. Kesällä toivoisin, että mentäis paljon uimaan ja käytäis huvipuistossa koko perhe. Äitienpäivänä annan varmaan jonkun lahjan äidille. Välitunneilla pelaan usein jalkapalloa. Harrastan jalkapalloa muutenkin, pelaan VaPS:ssa.”

Matilda Uotila

Matilda:

”Mun äiti on rauhallinen, tai voi se kyllä joskus hermostua. Me katsotaan yhdessä telkkarista Erikoisjoukkoja ja Farmi Suomea. Äidissä parasta on, kun se kuskaa treeneihin. Harrastan jääkiekkoa. Tykkään käydä äidin kanssa myös kaupassa. Yleensä se ei suostu ostaan kaikkea, mitä haluaisin. Aion tehdä äitienpäiväksi kortin äidille. Ensi kesänä mennään varmaan Edeniin koko perhe. Mulla on kolme veljeä ja yksi sisko. Äiti sanoi, että me voidaan valita mennäänkö Leo´s Leikimaahan vai Edeniin. Musta Eden on kivempi.”

Henna Saarela

Henna:

”Äiti on kiva ja rakastaa meitä kaikkia lapsia. Mulla on kaksi pikkusiskoa. Musta on mukavaa ulkoilla yhdessä äidin kanssa ja välillä me pelataan lautapelejä. Äiti tekee hyvää ruokaa ja autan välillä ruuanlaitossa. Kalapuikot on parasta ruokaa, mitä äiti tekee, vaikka kaikki ruuat on tosi hyviä. Joskus me leivotaan yhdessä pannaria tai jotakin muuta. Kesällä olisi kivaa käydä Illossa hiekkakuopalla uimassa koko perhe. Äitienpäivänä me tehdään äidille aamupala valmiiksi ja poimitaan valkovuokkoja. Annan myös koulussa kässäntunnilla tekemäni lahjan.”

Tytti Tuomisto

Tytti:

”Mun äiti on aika kiva. Yleensä se antaa meidän lasten tehdä semmoisia asioita, mitä me halutaan. Äidin kans on hauskaa siivota yhdessä, imuroiminen on kivointa. Äitienpäivänä me viedään varmaan jotain aamupalaa äidille sänkyyn. Äiti on puuseppä, ja toivon, että se joskus opettaa mua tekemään kaikkea. Kesällä me mennään varmaan huvipuistoon tai vesipuistoon koko perhe Välitunneilla leikin aika usein hiekkalaatikolla.”

Jätä kommentti