Uutta yhteistyötä! Sastamalalaiset liikuntaseurat järjestävät maksuttomia kesätreenejä lapsille ja nuorille

Kuvituskuva Hopun viheriöltä: Alueviestin arkisto.

Sastamalalaiset liikuntaseurat järjestävät kesällä yhteistyössä harjoituksia lapsille ja nuorille. Jokainen seura pitää kesän aikana muutamat kaikille avoimet harjoitukset.

Tarkoituksena on tukea lasten liikkumista kesällä, tiivistää seurayhteistyötä ja antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa yhdessä oman ikäluokan ystävien kanssa.

”Positiivista tekemistä yhdessä liikkuen ja pois elektronisten laitteiden ääreltä. Joku voi löytää itselleen myös uuden harrastuksen”, mediatiedotteessa todetaan.

Sastamalan kaupunki on projektin vahvana kumppanina ja tarjoaa muun muassa yhteisen ilmoittautumisjärjestelmä Hellewin seurojen käyttöön.

”Kannustamme kaikkia paikkakunnan lapsia ja nuoria ilmoittautumaan harjoituksiin esimerkiksi yhdessä kavereiden kanssa. Seurat tarjoavat nämä harjoitukset ilmaiseksi.”

Mielekkään kesätekemisen lisäksi maksuttomat harjoitukset ovat oivia tapoja tutustua alueen seura- ja lajitoimintaan.

”Yhdessä pidämme huolen, että seuratoiminta pysyy virkeänä Sastamalassa, jotta lapsilla ja nuorilla on tulevaisuudessakin paikkoja jossa harrastaa”, tiedotteessa viestitään.

Tarjolla on jalkapalloa, rantalentopalloa, sählyä, voimistelua ja yleisurheilua. Mukana kesätreenejä järjestämässä ovat FC Vapsi, Roismalan Ponnistus, JunnuVaLePa, Vammalan seudun Voima ja Vammalan Naisvoimistelijat.

Harjoitusryhmiä on 9 – 12 -vuotiaille sekä 13 – 15 -vuotiaille. Treeniajankohdat ovat 20.5. (VsV), 12.6. (VNV), 17.6. (VaLePa), 18.6. (VaLePa), 6.7. (FC Vapsi), 17.7. (RoPo), 20.7. (FC Vapsi), 22.7. (VsV) ja 24.7. (RoPo).

Ilmoittautumiset ja lisätiedot TÄSTÄ.

Jätä kommentti