Illallinen ulkona Tyrvään tyyliin – Vammalan torilla järjestetään piknik-tapahtuma

Kultturellit Ellit toivoivat vuonna 2020 tapahtumaan elävää musiikkia. Kuva: Alueviestin arkisto.

Muutaman välivuoden jälkeen Vammalan torilla järjestetään jälleen yhteinen illallinen. Sastamalan Yrittäjät laittavat torstaina 1. elokuuta pystyyn piknik-henkisen illallispöydän kello 18 alkaen.

Yhdistys järjestää paikalle pöydät ja tuolit, ja mukaan mahtuu noin sata henkilöä. Pöytäpaikat ovat maksuttomia, ja ne täytetään ennakkoilmoittautumisten perusteella. Syötävät ja juotavat jokainen osallistuja tuo itse.

”Kannattaa osallistua porukalla oman maun mukaiselle illalliselle kaupungin ytimeen. Tilaisuus on loistomahdollisuus myös kuulumisten vaihtoon ja verkostoitumiseen muiden kaupunkilaisten kanssa”, Sastamalan Yrittäjät tiedottaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 31.7. Yhdistys ohjeistaa:

  • Kutsu mukaasi perhe, ystävät, tuttavat, työkaverit tai vaikkapa naapurit
  • Varaa ryhmällesi istumapaikat laittamalla sähköpostia sastamalan@yrittajat.fi: ilmoita yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero sekä ryhmän henkilömäärä
  • Pakkaa koriin ruuat, juomat, astiat, aterimet sekä pöytäliina ja saavu ryhmäsi kanssa paikalle to 1.8. klo 18.00.
  • Seuraa myös lähiravintoloiden ilmoittelua: ehkäpä take away -annokset olisivatkin hyvä vaihtoehto ja pääsisit itse mukavan helpolla.
  • Jerry

    Mikä saa ihmisen roudaamaan astiansa ja syötävänsä meluisalle ja naakkojen valtaamalle torille. Siinä sitten syödään, juodaan ja näytellään tekopirteää, että päästään hyvällä tuurilla paikallislehden kuvaan.

    • Mullikuhnuri

      Varmaan suurin osa on ihan iloisella mielellä nauttimassa kesästä ja samanmielisestä seurasta. Toki kisaa käydään parhaista ruoista, juomista ja asuista ja joillekin tämä on tilaisuus nousukasmaiseen näyttäytymiseen, mutta kai se on hyväksyttävä, että käsitykset arvoista ja hyveistä muuttuvat hyvinvointierojen kasvua myötäillen.
      Itse näkisin arvokkaampana, että yrittäjät järjestäisivät ilmaisia ruokailuja nykyisille ja tuleville köyhille, joita aina vain lyödään ja syyllistetään.

      • Jerry

        Ei ruoka kallista ole, jos hiukan viitsii nähdä sen eteen vaivaa ja jättää sisäfileet ostamatta.
        Perusruoat ovat suorastaan halpoja, kuten lihamakaronilaatikko, makkarakeitto, broileri, jne. Annoksen hinnaksi jää luokkaa euro tai jopa alle.
        Leivän voi leipoa itse, niin saa halpuuden lisäksi myös tuoreuden.
        Marjoja on metsät täynnä.
        Satun tietämään, että aika moni pienituloinen syö valmiita kalliita eineksiä ja ostaa kaiken muunkin valmiina.
        Toki, varmasti poikkeuksiakin löytyy, en sitä väitä.

  • Mullikuhnuri

    Aika yksipuolista ruokaa ehdotat. Ei niillä terveellinen, täysipainoinen ruokavalio onnistu. Opiskelijoille nuudeliruokavalio onkin tuttu, mutta heillä on toivoa päästä myöhemmin terveellisemmän ruokavalion pariin. Mitä tulee eineksiin, punalaputetut ja parasta ennen -päiväykseltään vanhentuneet einekset ovat köyhän talouden pelastus kuten myös hävikkilaatikoihin laitetut tuotteet. Tosin niitä käyvät hamstraamassa myös sellaiset, joilla olisi varaa täysihintaisiin ruokaostoksiin.

Jätä kommentti