VaLePalla voitokas startti: Tiikerit nurin 3-1

VaLePa - Tiikerit 28.9.2024
VaLePa ja Tiikerit. Kuva: Jani Virolainen.

Mestaruusliigassa VaLePa kohtasi kotona kauden avauksessa Kokkolan Tiikerit. Isäntäjoukkue vei ottelun 3-1 (25-23, 19-25, 25-16, 25-16).

Tasaisessa avauserässä taisteltiin pitkiä palloralleja. Toisen erän alkuun vieraat repäisivät kaulan, josta eivät luopuneet. Joukkue puolusti tarkasti ja hyökkäsi tehokkaasti. VaLePan nuoret pelaajat pitivät päänsä kylmänä. Kolmas sekä neljäs erä olivat kotijoukkueelta varsin vapautunutta peliä.

”Nähtiin, että meillä on laajuutta joukkueessa”, luonnehti VaLePan parhaana palkittu Urpo Sivula. ”Hyvillä mielin tästä eteenpäin”, hän sanoi.

”Puolustukseen meillä ei jää kevyitä palloja ja tulivoimaa riittää hyökkäykseen. Selkeä tyyli vastaanotossakin toimi hyvin”, totesi päävalmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePan kausi jatkuu keskiviikkona Joensuussa.