Huittinen laatii kannanoton susitilanteesta, ministeriölle lähtee postia

Susi Huittisten Palojoella. Kuva: Jari Laiho.

Susitilanne oli esillä Huittisten kaupunginhallituksen kokouksessa. Asiasta keskusteltiin edunvalvonnan ajankohtaisissa.

Kaupunki laatii susitilanteessa kannanoton. Se osoitetaan maa- ja metsätalousministeriölle.

Susitilanne on hiljattain ollut Huittisissa esillä muun muassa Luonnonvarakeskuksen koordinoiman SusiLIFE-hankkeen järjestämässä reviiriyhteistyöseminaarissa sekä keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvisen vierailulla.

Kaupunginhallitus on päättänyt edunvalvontasuunnitelmaa hyväksyessään, että edunvalvontaan liittyviä asioita seurataan ja evästetään säännöllisesti.

Lue myös:

Susitilanne on ylittänyt ihmisten sietokyvyn – Paikalliset metsästäjät kertoivat terveisensä Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurviselle

  • jukkakeskinen

    Ihan turhaa hommaa kysellä Vihreiltä mitään aiheeseen liittyvää! Aina susi jotain sellaista häiritsee jolla on ase ja traktori.
    Kuula kalloon ja sitten traktorilla yli ja sit selitys että jäi alle, oli pakko lopettaa!

  • Mullikuhnuri

    Sinä siis haluat ratkaista kaikki sinua ärsyttävät asiat aseella. Tässä onkin ollut uutisissa tapaus, jossa kaltaisesi vanha katkeroitunut mies ampui puolisonsa metsästysaseella. Taisit riemuita, kun ajatusmaailmaasi sopimaton suhde päättyi murhaan?
    Nyt yllytät rikokseen. Metsästäjälle tuollainen teko aiheuttaisi käräjäreissun, rikostuomion, aseitten menettämisen valtiolle ja metsästyskiellon. Mutta metsästäjät ovat sinua fiksumpia: He ajavat suurpetojen rauhoituksen lieventämistä eli kannanhoidollista metsästämistä laillisin keinoin Metsästäjäliiton tekemällä työllä ja vaikuttamalla suoraan päättäjiin. Tämä asiallinen, tosiasioihin perustuva ja kansalaisten hyväksynnän saava työ tuottaa jo tulosta.

    • jukkakeskinen

      Kullimuhnuri leikkii taas asiantuntijaa, no mikä sitä on nimimerkin takaa huudella kun ei silloin tarvitse huutoihinsa ottaa vastuuta! Se on sitä äärivasemmistolaisuutta!
      En tiedä mistä mukamas tiedät ikäni saati, että olisin katkeroitunut jostain?! Eikä sudet minua ärsytä mitenkään, mutta pelkään niitä vaan ihan helvetisti.
      En heti löydä yhtäläisyyttä lapsia ja aikuisiakin uhkaavan suden ampumisella ja puolisonsa tappamisella. Ettei sulla vain olisi jommastakummasta kokemusta?
      Se ei mielestäni ole rikokseen yllyttämistä, jos kerron kuinka itse toimisin tilanteessa jossa läheisiäni ja miksei naapureitakin susi uhkaisi. Tosin traktoria ei ole, mutta varmaan saisin jostain semmoista lainaksi. Tarvittaessa.
      Yksittäisten, asutusten liepeillä kulkevien susien ampuminen ei milläänlailla liitykään lajin ja kannan sääntelyyn tai vastaavaan toimintaan, vaan kyse on turvallisuudesta. Olipa Vihreät mitä mieltä hyvänsä!

  • Mullikuhnuri

    Kerrot kyllä Facebookissa olevasi eläkkeellä ja asuinpaikkasikin, Rasistiset, äärioikeistolaiset, suvaitsemattomat postauksesi siellä ovat todellakin vanhan katkeran miehen pahoinvointia. Onneksi et saastuta laajempaa ihmisjoukkoa ajatuksillasi, kun sinulla on vain kaksi vaivaantunutta tykkääjää. Kuten nyt ehkä huomaat, somessa leviää koko maailmalle myös huonosti harkitut möläytykset, eikä niitä saa sieltä enää pois.
    Nettialgoritmit koukuttavat sinua tarjoamalla yhä enemmän äärioikeistolaista sontaa ja vain sitä, ja nyt sinä luulet, että se on yleisesti hyväksyttyä. Ei ole, sinä olet lopulta yksin ajatuksinesi hokemassa sinulle aivopestyjä haukkumasanoja. Säälin sinun pilalle mennyttä vanhuuttasi

    • jukkakeskinen

      Eläkkeellä toki olen, mutta en vielä lähelläkään Puhakan murhasta syytettyä! Kun on hoitanut asiansa oikein niin eläkkeelle voi jäädä paljon ennen eläkeikääkin.
      Tule pois sen nimimerkin takaa keskustelemaan kuin mies? Eikös äärivasemmistolainen pysty, tai ainakin osa heistä, ihan siihenkin?

Jätä kommentti