Lihajaloste Korpelalle Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto

"Savusaunapalvituotteet ovat Lihajaloste Korpelan suosituimpia tuotteita", tietää toimitusjohtaja Seppo Korpela. Kuva: Maiju Junko.

Lihajaloste Korpela Oy on saanut Suomen Yrittäjien myöntämän Valtakunnallisen Yrittäjäpalkinnon. Toimitusjohtaja Seppo Korpelan mukaan tunnustuksen saa samalla koko elintarvikealan perusteollisuus.

“Palkinto lämmittää pk-perheyrittäjän mieltä. On positiivista, että tunnustusta saa juuri meidän kokoluokkamme yritys, joka puurtaa perustyötä eikä elättele suuria vientihaaveita. Vahvat tukijalkamme ovat tuoteturvallisuus ja valikoiman laajuus. Perinteinen lihapitäjä Huittinen on tunnettu vahvasta elintarvikeklusteristaan, jossa yhteistyötä tekevät niin lihatuottajat kuin jatkojalostuskin”, toteaa Seppo Korpela.

Veljekset Seppo ja Jari-Jukka Korpela pyörittävät vanhempiensa vuonna 1958 perustamaa yritystä. “Perheyrityksen jatkaminen oli meille kummallekin itsestäänselvyys. Yrityksellä on tuotantolaitokset Huittisissa ja Honkajoella”, kertoo Seppo Korpela.

Lihajaloste Korpelan johtoajatus on tuoteturvallisuus. “Tuotteittemme pitää säilyä 3–4 viikkoa. Siksi tuoteturvallisuus onkin elintärkeää. Olemme tehneet selkeän linjanvedon. Emme voi rönsyillä joka suuntaan. Annamme toisten talojen tarttua esimerkiksi luomu- ja lähiruokabuumiin tai panostaa E-koodittomuuteen. Meidän tuotteitamme ei syödä heti pois, joten lisäaineettomuus ja funktionaalisuus eivät ole meidän juttumme.
Emme voi ottaa pienintäkään kontaminaatioriskiä”, Seppo Korpela vakuuttaa.

Tavallinen ruoanlaittaja kaipaa Seppo Korpelan mukaan aivan tavallista ruokaa. “Erilaiset trendit tulevat ja usein myös menevät nopeasti. Todellisuudessa tavallinen ruoanlaittaja kaipaa aivan tavallista ruokaa, tulevaisuudessa ehkä vielä vahvemmin”, hän sanoo.

Uudistuminen ja investoinnit ovat tärkeässä asemassa yrityksen liiketoiminnassa. Huittisissa on nyt käynnissä on iso investointi. “Rakennamme uuden, nykyaikaisen logistiikkakeskuksen. Vapautuneet logistiikkatilat puolestaan saneerataan tuotannon käyttöön. Myös korkeahygieniatilat laajenevat. Honkajoella on parhaillaan rakenteilla uusia tuotantolinjoja, Huittisiin uutta linjastoa on luvassa ensi syksynä”, kertoo Seppo Korpela tulevaisuuden suunnitelmista.

  • Tuntematon

    ONNITTELUT !! Teette kunnollisia tuotteita,eikä mitää jauhomössöjä.

  • Nimetön

    Onnea lihataloon ja kiitos hyvistä tuotteista. Parempia on kun naapurin….

  • Nimetön

    tosi hyviä ja maukkaita tuotteita monien vuosien ajalta,,, onnea !

Kommentointi ei ole käytössä.