Sirpa Luukkonen on Huittisten vuoden yrittäjä

Taiteileva käsityöläinen Sirpa Luukkonen on Huittisten vuoden yrittäjä. ”Valinta tuntuu aivan mahtavalta. Tämä on samalla tunnustus kaikille käsityöläisille ja yksinyrittäjille”, Luukkonen iloitsee.
Luukkosen tuotteita ovat pääasiassa erilaiset korkeanpolton keramiikasta valmistetut vadit, kaitaliinat, reliefit, veistokset ja korut. Lisäksi hän järjestää erilaisia kursseja ja työhyvinvointipäiviä, jossa tutustutaan saven saloihin.

Lue Huittisten vuoden yrittäjästä lisää Alueviestistä 7.11.

Sirpa Luukkonen tykkää työskennellä itsekseen. Haastavana asiana yksinyrittäjä kokee markkinoinnin.
Luukkosen hirvenpäällä kuvitettu vati on myös Huittisten kaupungin usein käyttämä liikelahja. Käsityöläinen paljastaa, että sellainen on viety Vatikaaniinkin. Paaville.
Räätälöidyillä kursseilla voidaan tehdä vaikka pieniä savienkeleitä.
Luukkosen keraaminen kaitaliina valittiin Suomen kädentaidot 2005 -messuilla vuoden uutuustuotteeksi. Kaitaliina koostuu paloista, joten sen pituutta voi säädellä tarpeen mukaan. Paitsi, että se on pöytää kaunistava liina, se on myös pannunalunen, tarjoilualusta ja katelautanen.

 

 

  • Pekka Rauhala

    Onnea Sinulle Sirpa ! Ja menestystä edelleen taiteesi parissa .

    Kestävä ja kaunis on minun luonnettani kuvaava muki , jonka
    myös teit meille kaikille kavereille silloin entisessä elämässä !
    Siitä vielä Kiitos ja hyvää jatkoa !

  • Nimetön

    Upeaa että jossakin on kanttia valita käsityöläinen vuoden yrittäjäksi! Aivan mahtavaa! Tietysti Huittisissa, Sastamalassa ei tulisi kuuloonkaan… Onnittelut!

    • Sirpa Luukkonen

      ”Palojoen plikka” kiittää teitä kaikkia kommentin kirjoittaneita onnitteluista!!! Tämä on todella hieno kannustus meille käsityöläisille! Ehkä ensi vuonna myös Sastamalassa…

Kommentointi ei ole käytössä.