Raha-automaattipelaamisen suosio kasvussa Sastamalan–Huittisten alueella

RAY:n raha-automaattien pelaamisen suosio on kasvussa Sastamalan ja Huittisten alueella. Sastamalassa, Huittisissa ja useilla sen lähikunnilla raha-automaatteja pelattiin viime vuoden aikana enemmän kuin vuonna 2010.
Ahkerimmin alueella raha-automaatteja tahkottiin viime vuonna Huittisissa, missä pelaamiseen käytettiin 173 euroa jokaista paikkakuntalaista kohti. Se on viisitoista euroa enemmän kuin vuonna 2010.  Toiseksi ahkerimmassa käytössä raha-automaatit olivat Kokemäellä, missä raha-automaattien pelaamiseen käytettiin viime vuonna 108 euroa per asukas, mikä on seitsemäntoista euroa enemmän kuin toissa vuonna.
Sastamalassa raha-automaatteja tahkottiin 107 eurolla per asukas. Se on kuusi euroa enemmän kuin vuonna 2010.
Pelatut rahasummat hyödyttävät myös alueen asukkaita, sillä Raha-automaattiyhdistys käyttää pelitoiminnasta saadun tuoton kokonaisuudessaan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työhön ja sotaveteraanien hyväksi.
Sastamalan–Huittisten alueella RAY:n tukea saa tänä vuonna muun muassa Vammalan–Huittisten seudun mielenterveysseura ry 219 000 euroa.