Huittisten Ambulanssipalvelu osti Sairaankuljetus Pekka Toivosen

Huittisten Ambulanssipalvelu Oy on ostanut Sairaankuljetus Pekka Toivonen Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Huittisten Ambulanssipalvelun toiminta laajenee Kokemäen ja Säkylän kuntien alueelle sekä henkilöstömäärä kaksinkertaistuu.
Huittisten Ambulanssipalvelun operatiiviset toiminnot kasvavat ja uusi yritys tulee suorittamaan vuositasolla arviolta noin 7 500 ensihoito- ja sairaankuljetustehtävää. Sen käytössä on nyt kuusi ambulanssia, joista neljä päivystää omissa asemapaikoissaan ympärivuorokautisesti.
Kaupan kohteen Sairaankuljetus Pekka Toivonen Oy:n palveluksessa työskentelee kaksikymmentä terveydenhuollon ammattilaista eri tehtävissä. Yrityskaupan jälkeen henkilökunta jatkaa yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Sairaankuljetus Pekka Toivonen on tuottanut ensihoitopalveluita Kokemäen ja Säkylän kuntien alueella.
Huittisten Ambulanssipalvelu Oy on tähän asti tuottanut ensihoitopalvelut Huittisissa ja Vampulassa. Lisäksi Huittisten Ambulanssipalvelulla on Laviassa toimintayksikkö, joka tuottaa lakisääteiset ensihoitopalvelut Lavian, Kiikoisten ja Suodenniemen kuntien alueella. Yrityksen palveluksessa on kaksikymmentä työntekijää.
Yrityskaupan myötä Huittisten Ambulanssipalvelu vahvistaa asemaansa toimialueella, joka kattaa nyt Huittisen ja Vampulan, Lavian, Kiikoisen ja Suodenniemen sekä nyt myös Kokemäen, Köyliön ja Säkylän. ”Suomessa on meneillään ensihoitopalvelun rakennemuutos, joka edellyttää palveluntuottajilta kykyä muuttaa ja kehittää toimintaansa. Aikaisempaa jonkin verran  suuremmat ensihoitoyksiköt näyttäisivät olevan tämän muutoksen suunta. Suurempien yksikköjen edut ovat synergiassa: henkilöstöä on riittävästi vastamaan muuntuviin tilanteisiin, koulutukset saadaan keskitettyä ja koko toimintaa tehostettua. Tärkeintä kuitenkin on, että kehitys näkyy myös palvelujen laadussa.” toteaa toimitusjohtaja Jani Kiuru.

Poimintoja

Kommentointi ei ole käytössä.