Olli Kunnari on Sastamalan vuoden urheilija

Olli Kunnari on Sastamalan vuoden urheilija. Lauantaina saavutettu kultamitali menee kuulemma muiden lättyjen seuraan kenkälaatikkoon jahka lapset Ella ja Arttu kyllästyvät sillä leikkimään. "Ehkä hipelöin mitalia sitten joskus kiikkustuolissa. Nyt elän tätä päivää, ja muistot tuntuvat mitalia tärkeämmiltä." Kuva: Marianna Langenoja

Sastamalan vuoden urheilijaksi on valittu ylivoimaisella äänten enemmistöllä Vammalan Lentopallon yleispelaaja Olli Kunnari. Äänestyksessä annettiin kaikkiaan 502 ääntä, ja ääniä sai parikymmentä eri urheilijaa. Kunnaria äänesti 205 urheilun ystävää. Toiseksi tuli karting-autoilija Juuso-Matti Pajuranta ja kolmanneksi hiihtäjä Katri Lylynperä.

Moni taho näkee Kunnarin kylmäpäisyyden ja onnistumiset ratkaisun avaimina VaLePan Suomen mestaruuteen. Mies itse korostaa onnistumisen olleen koko joukkueen ansiota. “Yhdessä voitimme ja yhdessä olisimme myös hävinneet. Joukkue oli vahva vaihtopenkkiä myöten. Jos jollain oli ratkaisupeleissä huonompi päivä, joku muu paikkasi tilanteen.”

Lentopallon ystävien mieltä askarruttaa jo VaLePan joukkueen ensi kauden kokoonpano, ja ennen kaikkea Kunnarin tulevaisuuden suunnitelmat. Mieliikö Kunnari ulkomaille vai kiinnostaako jatko VaLePassa? “Kylillä kuulemma huhutaan, että olen lähdössä Venäjälle, mutta mitään sopimusneuvotteluja ei ole juuri tällä hetkellä meneillään. En ole missään nimessä sulkenut pois vaihtoehtoa jatkaa VaLePassa”, Kunnari vakuuttaa.

 Lue lisää Kunnarin ajatuksista torstaina ilmestyvästä Alueviestistä.

Vuoden urheilijaa haettiin yleisöäänestyksellä Alueviestin ja Tyrvään Sanomien kautta. Äänestäneiden kesken arvottiin kaksi 50 euron lahjakorttia paikallisiin liikkeisiin ja kaksi 30 euron arvoista lahjakorttia Vinkin vapaa-aikakeskukseen.  Hanna-Leena Esko Sastamalasta ja Pentti Järvinen Nokialta voittivat 50 euron lahjakortit,  ja 30 euron arvoiset lahjakortit Vinkkiin onnetar luovuttaa Marita Venäläiselle Sastamalasta ja Jari Välimaalle Hinnerjoelta.

 

 • avatar Pena

  “Moni taho näkee Kunnarin kylmäpäisyyden ja onnistumiset ratkaisun avaimina VaLePan Suomen mestaruuteen. ”
  Mitenköhän tämä asia liittyy Sastamalan vuoden urheilijan 2011 äänestykseen? Ainakin lehdessä olleessa äänestyslipukkeessa luki että tässä äänestyksessä valitaan vuoden urheilija 2011…. Tietääkseni Valepa EI ole voittanut vuonna 2011 suomenmestaruutta..

  • avatar kunnaria äänestänyt

   Tää juttu on vuoden urheilijasta. Eikä että se olis liittyny äänestystulokseen vaikka luultavasti liittyykin. Tosiasiahan on “Pena” että kausihan alkoi jo vuoden 11′ puolella! Ilman Ollia ei olisi oltu torilla että näin

  • avatar Kunnaria ei äänestänyt

   Olli Kunnari on kaikkien aikojen paras urheilija, joka Sastamalaa on koskaan missään edustanut. Puoli vuottakin riitti kevyesti – ei pelkästään “yleisöäänten” perusteella – tähän titteliin. Kunnari oli jo 2011 vuonna Mestaruusliigan ylivoimainen hahmo.

   Tämä pieni juttu on nimenomaan Kunnarista, ei Kunnarin viime vuoden saavutuksista. Lainaamasi kohta on siis täysin perusteltu.

 • avatar Nimetön

  Ihmeellistä porua tästäkin on saatu aikaan. Olli oli paras valinta, Onnea Olli!

 • avatar Nimetön

  Onnea. Kiitos, kumarrus ja hatunnosto Ollille. Voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Kommentointi ei ole käytössä.