Synnytystoimintaa puoltava adressi luovutetaan maanantaina

Vammalan aluesairaalan synnytystoiminnan jatkuminen ja toiminnan palauttaminen takaisin ympäriviikkoiseksi toiminnaksi on saanut runsaasti kannatusta kansalaisten keskuudessa. Toukokuussa Tehyn Vammalan aluesairaalan ammattiosaston toritapahtumassa Sastamalassa  sai alkunsa ”Synnytystoiminta pitää säilyttää Vammalan aluesairaalassa” –adressi. Allekirjoituksia on kertynyt syyskuun alkuun mennessä yhteensä 2978 sisältäen sekä kyseisen toritapahtuman allekirjoitukset, Adressit.com – sivuston että maakuntamme erilaisiin liikkeisiin jaettujen adressien allekirjoitukset.

Tehyn Vammalan aluesairaalan ammattiosasto on kutsunut ”Synnytystoiminta pitää säilyttää Vammalan aluesairaalassa”-adressin luovutustilaisuuteen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston puheenjohtajiston ja sen sastamalalaiset  jäsenet. PSHP:n valtuusto päättää synnytysasiasta 30.9. pidettävässä kokouksessaan.

Adressin luovutus tapahtuu ensi maanantaina kello 16 Vammalan aluesairaalan pihassa, Alma Mater – patsaan luona. Ammattiosasto toivoo paikalle kaikkia asiasta kiinnostuneita kansalaisia.

  • Nimetön

    Niin kuka haluaa maksaa noilla resusseilla toimivaa synnytystoimintaa tänä päivänä. Faktat on unohdettu ja puhuttu vain tunteisiin vetoavaa retoriikkaa, että toimintaa voitaisiin jatkaa. Esitetty muutos takaa synnyttäjille parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Yliopistosairaalan tason palvelut ei ole minusta huono vaihtoehto.

  • Nimetön

    ”Esitetty muutos takaa synnyttäjille parhaan mahdollisen vaihtoehdon.” Hah-hah.
    Silloin kun ei tiedä, eikä varsinkaan ymmärrä – kannattaisi ehkä olla ihan hiljaa.

  • Nimetön

    synnytysten loppuminen on tosi harmillista mutta eivät nuo nimet enää mitään auta,ikävä kyllä!

  • Kävijä

    Kuka tietää hinnan eron Sastamalan synnytysten ja Tays:n synnytysten välillä. Siis paljonko synnytys maksaa Sastamalan kaupungille Vas:ssa tai Tays:ssa. Jokaisesta synnytyksestä tulee myös kaupungille lasku. Meille veronmaksajille. Joku puhuu eron oleva tuhansissa euroissa per synnytys. Kuka tietää Siis Vas:ssa synnytys paljon kalliimpaa.
    Luulevatko tehyläiset todella, että pelkillä sastamalalaisten synnytyksillä voidaan pitää synnytysosasto auki, siis vajaalla kolmellasadalla synnytyksellä per/vuosi. Näinhän lehdissä on lukenut. Eihän se tee päivää kohden edes yhtä synnytystä.
    Tämä on realismia tässä asiassa.

  • jokainen syntymätön lapsi

    maksaa yhteiskunnalle noin miljoona euroa

    sitäkin sietäisi pohtia

Kommentointi ei ole käytössä.