Lionsit lahjoittivat keinuja kouluille

Yhteistyö kannattaa. Kaupungin, lionsien ja koulujen edustajia samalla hiekkalaatikolla. Edessä vasemmalla Leijona-keinua testaa Taisto Grönstrand. Kuva: Minna Isotalo.

Sastamalan lionsklubit lahjoittivat yhteistyössä kahdeksalle ala-asteelle Leijona-keinut.

Klubit ovat lahjoittaneet talkootyönä asennettuja Leijona-keinuja omien alueidensa kouluille. Keinunsa ovat jo saaneet Muistolan, Marttilan, Pehulan, Karkun, Suodenniemen kuin myös Kiikan koulu. Tyrväänkylän ja Varilan koulut saavat keinunsa myöhemmin.

Sastamalalaisten lionsklubien palvelutyön kohderyhmiä ovat olleet vuosien saatossa useinmiten vanhukset ja lapset nuoria unohtamatta. Lions Club Kiikoinen, Sastamala/Linda, Suodenniemi, Kiikka, Sastamala/Annastuuna, Keikyä, Sastamala/Vammala sekä Karkku päättivät viime syksynä tuoda Suomen ja Lionsin 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi esille järjestön vuosisataista palveluperinnettä lapsiin kohdistettavalla perintöprojektilla.

Mouhijärven, Häijään ja Stormin ala-asteille keinuja ei hankittu niiden hyvän leikkipaikkatilanteen vuoksi.

Keinujen luovutustilaisuus järjestettiin tiistaina Marttilan koululla. Läsnä oli kaupungin, koulujen ja Lionsien edustajia.

  • Nimetön

   Siellä se keinu on jo käytössä. Lions Club Kiikoinen hankki ja asensi paikalleen.

 • Nimetön

  Toukolassa, varakkaan Kiikoisten jäljiltä ei lahjoituksille ole tarvetta.

  • Tapio J.

   Syy on allekirjoittaneen, jossakin vaiheessa yksi kouluista eli Kiikoisten Toukolan koulu oli tipahtanut/unohtunut listalta jonka annoimme Alueviestille. LC Kiikoinen näkyi kuitenkin lahjoittajien listalla koko ajan. Korjaus kerennee tällä viikolla jaettavaan Alueviestiin jossa juttu myöskin on.

Kommentointi ei ole käytössä.