Martti Mölsä lähti perussuomalaisten eduskuntaryhmästä

Kansanedustaja Martti Mölsä.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on hajonnut.

Punkalaitumelainen kansanedustaja Martti Mölsä on yksi 21:stä kansanedustajasta, jotka ilmoittivat perustaneensa oman eduskuntaryhmän. Ryhmä on nimeltään Uusi vaihtoehto.

Uudessa ryhmässä on mukana myös kesäsastamalalainen perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini.

Uusi vaihtoehto on eduskunnan neljänneksi suurin ryhmä keskustan, kokoomuksen ja sosialidemokraattien jälkeen. Se on ilmoittanut olevansa valmis hallitusneuvotteluihin.

87 vastausta artikkeliin “Martti Mölsä lähti perussuomalaisten eduskuntaryhmästä”

 1. Nimetön

  Soinia pitääkin tulla tapaamaan,rehti mies isänmaan asialla. Toista on hallan ahoille tuoma kato.

 2. Nimetön

  Monesti niillä jotka kovin höpöttävät olevansa isänmaallisuus, niin se on melko pieni pläntti. Kiivetään talonharjalle ja kuinka kauas sieltä katse kantaa, niin se on sitten siinä se isänmaallisuus.

 3. Halla vie

  Natsitervehdykset ja kurkunleikkauseleet ei kuulu Suomeen Hyvä Martti

 4. Nimetön

  Varmaan tulee taas kansanvallanpäivänä Sipilän kans lennokilla Vammalan torille.

 5. Halla vie

  Tuhoon ei mitään asiaa jatkossa PS:llä hallitukseen vihreät, vas, sdp tilalle Halla-aholaiset atuhosivat järkevän maahanmuutto politiikan ja samalla Suomen

 6. Nimetön

  Kyllä nämä loikkaritt nyt näkevät näkyjäkin yksi n äki natsitervehdyksiä toinen kurkunleikkaajia.Vainoharhaisia pettureita koko Soinin poppoo.Huonoja häviäjiä.Hävettää ehkä vähän kun junailtu juttu tuli esille.

 7. Nimetön

  Vähän asian vierestä, mutta joka seuraa Vihreiden puoluekokousta…kyllä on lapsekasta peliä! Ei mitään uskottavuutta! Ja jostain syystä kaikkia naurattaa kamalasti…

 8. Nimetön

  Sai ne vihreet sen puheenjohtajan päätettyä, vaik oli välillä laulamista kun Tammerkosken sillalla aikaan…Ei politiikan tarvitse kuolemanvakavaa olla, mutta joku arvokkuus sentään…Ja järjestelyt! Miten voidaan luottaa puolueeseen, jossa osa äänistä jää vahingossa Helsinkiin! Perusasiat kuntoon ja sitten vasta maailmaa parantamaan, sanon minä! Ja tää koskee muuten kaikkia puolueita!

 9. Nimetön

  Ja tämmösten vihreiden ja persujen varaan pitäs jättää valtakunnan asiat….EI hyvää päivää.

 10. Nimetön

  Liian monessa valtiossa nykyään. Tietämättömyys vaatii itselleen lisää valtaa. Seurausta suorasta ”kansanvallasta”. Ketkä ovat tämän hulluuden takapirut? Ne jotka pelkäävät edustuksellista demokratiaa. Onko tietämättömyys suurempi uhka mitä ilmastonmuutos?

 11. Nimetön

  Persuihin eron jättäneet nimesivät tulevan puolueen: Sininen tulevaisuus. Onko heillä persuissa tuskainen menneisyys? Vai mistä moinen nimi. Rautavaaran ”Sininen uni” meni jotenkin näin:” joka ilta kun lamppu sammuu ja saapuu oikea yö”. Niin, keille yö koittaa?

  • Nimetön

   ruiskukkanen ja Sininen Tulevaisuus, että silleen….

 12. Nimetön

  Kyllä nimeksi olisi sopinut paremmin Valehtelijoiden Klubi tai Soinin Sotku.

 13. minä vain

  Soini uskovaisena ihmisenä on rukouksessaan saanut anteeksi ,juudasluuseriuden, varmaankin.Omatunto puhtaana porskuttaa,kuin ei mitään ois sanonutkaan.Miten kehtaa olla esillä,eikö häpeä sanomisiaan?On niin ,,herkkää ja hurskasta,, aaettä sanon minä.