Med Groupille uudet omistajat

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan yritys Med Groupin koko osakekanta on siirtymässä uusille omistajille. Myyjä on pääomasijoittaja.

Tradeka ostaa Med Groupin kotiin vietävien palveluiden, ensihoidon ja julkisen terveydenhuollon palveluihin liittyvät toiminnot. Yksityisen suun terveydenhuollon palvelut puolestaan siirtyvät Colosseum Dental Groupille ja ne yhdistyvät Oral Hammaslääkäreiden kanssa. Myyjä on nykyinen enemmistöomistaja Adelis Equity Partners.

”Med Group saa Tradekasta uuden kotimaisen, pitkäjänteisen omistajan. Tämä mahdollistaa entistä voimakkaamman panostuksen palveluillemme kasvavilla sote-markkinoilla”, sanoo Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta.

Sastamalan alueen kiireellisten ensihoitopalvelujen tarjouskilpailun Med Group voitti puolisentoista vuotta sitten. Toiminta alkoi vuoden 2017 alusta.

Kaupan vahvistuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

5 vastausta artikkeliin “Med Groupille uudet omistajat”

 1. Mullikuhnuri

  Terveydenhoidon yksityistäminen etenee. Pian vain yksityisen sairauskuluvakuutuksen hankkinut pääsee kunnolliseen hoitoon. Ja vakuutushan maksaa enemmän kuin kaupan kassa tai muu perusduunari kykenee palkastaan säästämään tällaiseen, eikä sitä saa ennestään sairas. Hurraa valinnanvapaus!

  • Valinta pelaa

   Luojan kiitos etenee. Paikallinen neuvola tarjosi aikoja iltapäivällä ensi viikolle. Käyn aamulla Nokialla hoitajan vastaanotolla YKSITYISELLÄ. Huomasin eilen, että paikallisella yksityisellä on jopa ruuhkaa ja aivan tavallisia duunareita.

   • Nimetön

    Entä sitten, kun veroparatiisifirmat ovat syrjäyttäneet julkiset palvelut? Markkinoiden valtauksessa tehdyt tappiot otetaan takaisin asiakkailta ja monopolin hankkineet terveysbisnesfirmat nostavat hinnat pilviin.

 2. Nimetön

  Hianot on noitten firmojen nimet nykyään. Tiedä sitten sisällöstä? Joissain tauluissakin on kehykset paljon hianommat mitä itse maalaus. Prameeta on sano juu.

 3. Nimetön

  Eikö tämä ole se Punkalaitumen vanhukset hoitava firma?