Punkalaitumella pienin työttömyysprosentti

Työllisyystilanne on jatkanut kohenemistaan.

Pirkanmaalla työttömyysprosentti oli tammikuun lopussa alhaisin Punkalaitumella 5,8 prosenttia. Työttömyys laski vuoden aikana kunnassa peräti 46 prosenttia. Sastamalassa työttömiä työnhakijoita oli 7,6 prosenttia työvoimasta.

Satakunnassa matalin työttömyysaste oli Säkylän 6,8 prosenttia. Huittisissa työttömyysprosentti oli 8,3 ja Kokemäellä 11,8.

Työttömiä työnhakijoita oli Pirkanmaalla reilut 27 500 ja Satakunnassa 11 080.

Pirkanmaalla työttömänä oli 11,3 ja Satakunnassa 10,9 prosenttia työvoimasta.

4 vastausta artikkeliin “Punkalaitumella pienin työttömyysprosentti”

 1. Nimetön

  Työtön tai turhanpäiväisessä koulutuksessa ”aktivoitu” työtön on sama asia (saatikka 9€/pv työllistetty).

  Mites on käynyt työllisyyden nousun (työllisyystilanne) täällä Pirkanmaalla? Haloo siellä toimituksessa.

  • Nimetön

   Siellä kuntouttavassa työtoiminnassa on mukana ihmisiä, joista ei sairautensa takia enää työllisiä edes tule, mutta miksi ei lasketa heitä eläkkeelle ?

   • Nimetön

    toimitus voisi avata tilastoa josta näkyy oikeasti työllistyneet eikä listoilta muilla tavoilla piilotetut. Menkää ihmeessä katsomaan todellinen tilanne ja katsokaa mitä niiden lukujen takia oikeasti on. Huijausta todella. Ja noin pienellä paikkakunnalla on helppo mässäillä työttömyysprosenteilla kun asukkaita on alle 3000. Ne muutamat työttömät tuupataan kuntouttavaan työharjoitteluun tai ilmaiseen 9e/pvä työhön niin saadaan tilastot loistamaan. Huh huh

 2. Nimetön

  On siinä ilveily kiskottu huippuunsa. Mikäli työtön on yhden tunnin viikossa töissä, niin hänet tilastoidaan työlliseksi. Takavuosina jahdattiin valelääkäreitä satimeen. Nyt vallanpitäjät taputtavat käsiään kun tilastoja vääristäen tehdään valetyöttömiä.