VaLePa haastaa kausikorttikampanjaan

VaLePa järjestää kaudella 2018-2019 kausikorttien haastekampanjan ja myy numeroimattomia kausikortteja ensi kauden kotiotteluihin 69 euron hintaan.

Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1000 sitovaa kausikorttivarausta.

Toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitien mukaan kampanjan tavoitteena on mahdollistaa kaikille pääsy VaLePan otteluihin edullisesti ja saada halli täyteen faneja.

”Katsojakeskiarvo tällä kaudella Mestaruusliigan peleissä on ollut luokkaa 650. Tulevalla kaudella keskiarvoksi asetetaan 1000.”

Arve-Talvitien mukaan vastaavanlaisia tempauksia ovat aiemmin urheiluseuroista toteuttaneet esimerkiksi ROPS ja Sappee, ja molemmilla lopputulos on ollut menestyksekäs.

Kampanja käynnistyy ylihuomenna perjantaina 9. maaliskuuta. Siihen voi ilmoittautua VaLePan verkkosivuilla valepa.fi tai sähköpostitse kausikortti@valepa.fi. Ilmoituksen tulee sisältää nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kampanjaehtojen mukaan VaLePalla on oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

  • Nimetön

    Entäs kampanja numeroiduille paikoille ? Eipä ihan tasapuolista . VaLePan vastausta odotellen.

  • Hehheh

    Pakko on jotakin keksiä? Katselijamäärät ovat olleet laskussa? Syy; kuka ylivoimaista liigalätkimistä jaksaa käydä tavantakaa katsomassa kun selvä kotivoitto on aina varma? Toisaalta kunnon tosi europelejä ei kotihallissa voi nähdä vaikka maksaisi tuplalipun hinnan tai vaikka enemmänkin?

  • Nimetön

    ”Olisko sinunkin parempi vaan mennä maate?”
    Eikö tämäntasoiset vastaukset voisi karsia pois? Jos Valepan toimia kritisoidaan, aina löytyy joku valopää antamaan tuon tasoisia kommentteja. Kertoo mielestäni Valepa -fanien henkisestä tasosta.

  • Nimetön

    Hyvä idea mutta mahtaako onnistua?toivotaan parasta! Yks fanimummu kalliilta paikalta kausi jatkuu ensivuonnakin

  • Nimetön

    mullahan ei oo ollut korttia moneen vuoteen voinko silti viälä tulla autolla otteluihin ?

Kommentointi ei ole käytössä.