VaLePa kaatoi Lakkapään 3-0 – Vahva alku välierille

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo ja Team Lakkapää aloittivat välieräsarjan Sastamalassa lauantaina. Pukkipaidat veivät ottelun suoraan 3-0 (25-18, 25-16, 25-16).

Ratkaisevaksi jäänyt kolmas erä käynnistyi VaLePan kipparoimana. Lakkapää kuitenkin kiri takamatkalta tasoihin ja hetkeksi ohi tilanteeseen 11-12. Tämän jälkeen VaLePa keräsi taas kaulaa päättäen erän 25-16.

Päävalmentaja Sami Kurttilan mukaan VaLePa oli saanut parannettua asioita, joita Ducksia vastaan pelatun puolivälieräsarjan jäljiltä piti parantaa. ”Meiltä hyvä, tasapainoinen esitys”, hän sanoi. ”Koko joukkue toimi hienosti”, Kurttila kiitti.

Ottelusarja jatkuu Vexve Areenalla sunnuntaina kello 17. Sitä seuraavat ottelut pelataan Rovaniemellä keskiviikkona ja torstaina.

Välieristä pääsee finaaliin neljällä voitolla.

TILASTOT

Välieräsarja VaLePa – Team Lakkapää

La 24.3. VaLePa – Team Lakkapää: 3-0 (25-18, 25-16, 25-16)
Su 25.3. VaLePa – Team Lakkapää
Ke 28.3. Team Lakkapää – VaLePa
To 29.3. Team Lakkapää – VaLePa
Tarvittaessa
Su 1.4. VaLePa – Team Lakkapää
Ke 4.4. Team Lakkapää – VaLePa
La 7.4. VaLePa – Team Lakkapää

  • Nimetön

    Nämä lakkapäät ja sampot ja hurrikaanit ovat henkisesti niin surkeita joukkueita että ovat hävinneet jo kun bussi ajaa vexve areenan pihaan.

  • Nimetön

    Hienosti Valepa pelas! Saa olla ylpee oikeesti että noin kova joukkue täällä! Siinä ykkösbrändi eikä mikään tori ,kun ei ihmisiä ole lakkaa jo Satonen!!

  • Nimetön

    Eipä tällaiset 3-0 pelit paljon kiinnosta, tasaiset pelit antaa sitä jännitystä, mitä katsojat haluaa.

  • Katsomovalmentaja

    Joo ei tässä sarjassa ole haastajajoukkueita, huonolla valmistautumisella ja kovin heikolla asenteella pelaavat lähes kaikki. Valepa ammattilaisjoukkueena hoitaa työnsä ammattimiehen ottein, ei kuitenkaan intohimoa, se on vaihtopenkillä!

Kommentointi ei ole käytössä.