VaLePa aloitti finaalit voitolla

Miesten Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo ja Loimaan Hurrikaani aloittivat finaalisarjansa Sastamalassa. Mestaruutta puolustuva isäntäjoukkue vei ottelun puhtaasti 3-0 (25-21, 25-21, 25-16).

Ennakkosuosikki VaLePa oli lähes jatkuvasti askeleen edellä Hurrikaania. Toisessa erässä vieraat onnistuivat kampeamaan tilanteesta 15-15 numeroihin 15-18, mutta pukkipaidat kuroivat kaulan nopeasti kiinni. Samoin kolmannen erän alkupuolella Hurrikaani oli hetken kolmen pisteen johdossa 5-8, mutta VaLePa käänsi tilanteen nopeasti aikalisän jälkeen päälaelleen. Tämän jälkeen Hurrikaani ei saanut rivejään enää järjestykseen. Numeroissa 14-9 ottelussa oli aistittavissa jo lopun alkua. Viimeiseksi jäänyt erä päättyi VaLePalle selkein luvuin 25-16.

Sarja jatkuu Loimaalla torstaina.

7 vastausta artikkeliin “VaLePa aloitti finaalit voitolla”

 1. Nimetön

  Valepan kotipeleihin lipun hinta on 28 euroa, Hurrikaanin 25 euroa jopa silloin kun pelaavat Kupittaan hallissa. Aikaisempina keväinä Valepa on perustellut korkeaa lipun hintaa sillä, että finaalijoukkueet ovat yhdessä päättäneet hinnan. Olisi kiva kuulla, miten nyt perustellaan pääsylipun korkeampaa hintaa. Voisiko esim. seuran toiminnanjohtaja perustella asian, hänellähän on kokemusta molemmista finaalijoukkueista.

 2. Nimetön

  Ei tuo kolmen euron ero paha ole. Muutenkin, hintakartellit ovat ikäviä, ne kun tahtovat nostaa hintoja. Miksi kukaan sellaista haluaisi? Itse valittaisin pikemminkin Tampereen jääkiekkomatsien hinnoista, ne ovat oikeasti korkeita. Toisekseen, Valepan pelit kiinnostavat enemmän kuin Hurrikaanin. Parempi tuote – korkeampi hinta. Hurrikaani ei pelannut suuria kustannuksia aiheuttavia europelejä.

  • Nimetön

   Ootko oikeesti tuota mieltä, ettei 28 egee ole liikaa tuommoisesta ”viihteestä.”?

   • Nimetön

    Täysistä katsomoista päätellen lipun hinta on kohdallaan. Tosin ei sinulle, kun et ilmiselvästi viihdy sastamalalaisen huippu-urheilun parissa.

  • Nimetön

   Aika turhaa mennä vertaamaan jääkiekkoa ja lentopalloa keskenään. Valepan touhu on kotitekoista puuhastelua verrattuna jääkiekkoon. Velipojat laulamassa maamme laulua ja soittamassa, muoviämpärit jne. Hoh-hoijaa

   • Nimetön

    Totta, lentopallossa on tallella iloinen kotitekoisuuden tunne, katsojilla on hauskaa. Hyvä niin. Jääkiekko on ryppyotsaista väkivaltaviihdettä, vapaaottelua nyrkein ja mailoin. Katsomio huutaa tappokehoituksia ja harva se viikko joku pahoinpidellään kaukalossa. Lentopallokatsomoon voi viedä lapsetkin, jääkiekko turmelee kasvavan nuorison.