LP-Vampulalle päävalmentaja Serbiasta

Darko, Naryana
LP-Vampulan uusi päävalmentaja Darko Dobreskov ja seurassa jatkava yleispelaaja Naryana Ferreira.

Naisten Mestaruusliigassa pelaavan LP-Vampulan uusi päävalmentaja on serbialainen Darko Dobreskov.

”Uskomme hänellä olevan paljon annettavaa meille”, sanoo manageri Timo Talvitie. Ehdokkaita oli useita ja joukossa oli muutama kotimainenkin. ”Näimme tässä mahdollisuuden rakentaa jotain mitä meillä ei ole vielä ollut”, Talvitie toteaa.

Belgradista kotoisin oleva 35-vuotias Darko Dobreskov on valmentanut Tunisian maajouekkuetta. Hän on tehnyt töitä myös muun muassa Turkissa. Viime kaudella hän valmensi kotimaassaan. Joukkue saavutti sekä Balkanin Cupin että Serbian Cupin mestaruuden.

”Olen erittäin omistautunut ja työteliäs työssäni”, Darko Dobreskov sanoo. Hän on toiminut ammattivalmentajana toistakymmentä vuotta. ”Tulemme tekemään kaikkemme saadaksemme joukkueen kohti vielä parempaa menestystä”, toteaa Dobreskov.

Brassivahvistus Ferreira jatkaa

Yleispelaaja Naryana Ferreira nähdään LP-Vampulan paidassa ensi kaudella. Hän tuli nuoren joukkueen avuksi tammikuussa. Ferreira palkittiin lähes jokaisessa ottelussaan parhaana.

Timo Talvitie kuvailee Nayana Ferreiraa pelaajaksi, jonka jokainen joukkue haluaisi riveihinsä. ”Hän on äärettömän taitava pelaaja, joka omalla temperamenttisella olemuksellaan saa myös muut tekemään parhaansa joukkueen eteen”, Talvitie sanoo.

”Viime kauden joukkue oli varsin nuori ja kehitys ei ehkä ollut aivan toivotunlaista, mutta ensi kaudella
tullaan uudestaan ja yhä kovemmalla draivilla”, Naryana Ferreira lupaa.