Upi takoi täysillä, muuten oli ”löysää meininkiä”

Urpo Sivula
Hakkuri Urpo Sivula hyökkää.

Hakkuri Urpo Sivula urakoi MM-kisoissa huikean määrän pisteitä, kun Suomi kohtasi Hollannin. Se ei kuitenkaan riittänyt nujertamaan vastustajaa, joka vei ottelun 3-1 (25-19, 23-25, 25-16, 25-13).

Ensimmäiset kaksi erää Suomi pelasi hyvää ja iloista lentopalloa, mutta tahti hyytyi täysin kahteen viimeiseen. Aloitukset eivät oikein nousseet ja aloitussyötöissä miehet hävisivät Hollannille selvästi.

”Upi kantoi isoa vastuuta hyökkäyspelissä”, kehui päävalmentaja Tuomas Sammelvuo. Muutoin hän oli kovin alamaissa tappion jälkeen.

Riemuinnut ei Urpo Sivulakaan, vaikka itse onnistuikin. ”Ei tässä voi oikein olla tyytyväinen mihinkään. Löysää meininkiä, Sivula totesi.

Myöhään edellsenä iltana Italia kaatoi Suomen 3-0. Tappio ei Urpo Sivulan mukaan vaikuttanut miesten pelaamiseen eikä Hollanti päässyt mitenkään yllättämään.

”Hyvältä tuntui tietysti, kun oma peli sujui ja mikäs oli vedellessä, kun sai passia”, hän sanoi.

Suomen pistemiehet

Urpo Sivula 23
Niko Suihkonen 9
Sauli Sinkkonen 6
Markus Kaurto 6
Elviss Krastins 5
Eemi Tervaportti 4
Tommi Siirilä 2

  • Valepan kannalta hyvä että

    Sivula ja Suihkonen ovat hyvässä vireessä. Valepa hakee vielä lisää keskimiehiä? Toisaalta Kaurto on pelannut ihan hyvin.

    Kannattaisi miettiä vielä Sinkkosta ja Siirilää…jos vielä ovat vapaina.

  • Nimetön

    Takoi eilen tänään ekanerän jälkeen vaihtoon ja pisteitä 2 -3 ! Suihkonen vaihtoon kanssa.Hyvin kyllä Suihkonen kisoissa pelannut kun kaikki lasketaan.

  • Nimetön

    Mun mielestä toi Sivula on täysin turha hakkuri pallon täytyy kuolla paikasta kuin paikasta yli levee diiva

Kommentointi ei ole käytössä.