LP-Vampulalla hyvätasoisia harjoitusotteluita ja upea voitto Salosta

LP-Vampula Huittinen voitti kovatasoisen turnauksen Salossa. Pelaajat vasemmalta, Nayara, Iida, Tuuli, Kia, Petra, Iina, Ella, Eliisa, Emilia, Jenni, Mira ja Claire.

LP-Vampula Huittisen valmistautuminen alkavaan kauteen on edennyt tuloksellisesti ja siitä osoituksena on nähty hyviä otteita harjoituspeleissä. Joissain yhteyksissä jopa finaalijoukkueeksikin rankattua Oriveden Ponnistusta vastaan pelatut harjoitusottelut ovat menneet tasapistein, neljän erän peleissä erät siis 2-2.

Lauantaina 22. syyskuuta LP-Vampula osallistui LP Viestin järjestämään harjoitusturnaukseen Salossa. Turnaus on vuosien saatossa hieman kutistunut ja nyt osallistujia oli huittislaisten lisäksi vain kaksi; LP Viesti ja LP Kangasala. Pelit pelattiin neljän erän otteluina ja jokaisesta erävoitosta sai pisteen.

Päivän ensimmäisessä ottelussa LP-Vampula ja LP Kangasala ottivat mittaa toisistaan LP-Vampulan ollessa parempi luvuin 3-1 (21-25, 25-23, 25-19, 26-24). Huittislaisjoukkueen toisessa ottelussa vastassa oli LP Viesti. Viestin onnistui voittaa kaksi ensimmäistä erää, mutta kaksi seuraavaa kirjattiin Vampulalle, joten viimeinen ottelu päättyi tasapeliin 2-2 (25-20, 25-16, 23-25, 22-25).

Kun plakkariin kertyi voitto ja tasapeli, LP-Vampula keräsi viisi pistettä ja voitti kovatasoisen turnauksen.

Mestaruusliigakausi alkaa vajaan kahden viikon päästä

LP-Vampulan ensimmäinen Mestaruusliigan ottelu koittaa lauantaina 6. lokakuuta. Silloin joukkue kohtaa Wovo Rovaniemen Huittisissa kello 17.

Joukkueen pääsee näkemään myös tulevana perjantaina Hulluna Yönä pankkiaukiolla kello 18 alkavan muotinäytöksen jälkeen. Illan aikana pelaajia voi tavata myös seuran toimistolla.

Ykköselle komea kotiavaus

Ykkössarja aloitti kautensa lauantaina 15.9. kotiottelulla joensuulaista Karelian Hurmosta vastaan, voittaen ottelun 3-1 (25-19, 25-22, 22-25, 25-21) ja kuitaten näin täydet kolme pistettä. Jenni Jantunen tehtaili keskeltä melkoisen pistesaaliin, 17 pistettä. Kapteeni Mira Hämäläinen ja Oona Pennanen saalistivat molemmat myös reilusti yli kymmenen pistettä naiseen. Ottelun parhaina palkittiin Vampulan libero Petra Sahlberg ja Kareliasta Milja Hytönen.

Seuraava ottelu oli sunnuntaina 23.9. Raisiossa ja vastustajana oli Raision Urheilijat. Kolme ensimmäistä erää oli tiukkaa taistelua, joiden jälkeen Vampula johti ottelua 2-1. Sitten taisi alkaa tiukka harjoittelu painaa jaloissa ja Raisio vei kaksi viimeistä erää helposti, voittaen ottelun siis 3-2 (20-25, 26-24, 23-25, 25-12, 15-5). Neljä pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta on hieno tulos, jotka voivat pitkässä sarjassa olla vielä hyvinkin isossa roolissa.