VaLePalle varma kotivoitto Ettasta

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo pelasi ensimmäisen kotiottelun sunnuntaina. Vieraaksi saapunut Etta Oulusta kaatui suoraan 3-0.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti. VaLePa hyökkäsi vakuuttavasti ja Etta puolusti vahvasti. Erä päättyi kotijoukkueelle 25-22. Toisen erän pukkipaidat ottivat 25-17 ja kolmannen 25-16.

VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic antoi vastustajalle tunnustusta nopeasta pelistä ja hyvästä puolustuksesta. “Meidän täytyy vahvistaa syöttöä ja omaa puolustusta”, hän sanoi.

Keskiviikkona VaLePa pelaa kotona kauden ensimmäisen Mestarien liigan ottelun. Vastustajaksi tulee turkkilainen Istanbul BBSK.

 • avatar Sarja on pitkä mutta

  tietysti on tylsää jos vain 3…4 joukkuetta taistelee mestaruudesta..

  keskiviikon jälkeen ollaan viisaampia missä Euroopan kärki menee

  • avatar Nimetön

   Jaa, mistä ne 3-4 joukkuetta löytyy, sanoisin että kahden kauppa. Ei ole ihme että Valepa kerää huippupelaajat ja valmentajan, maksukykyä ei tunnu muualta löytyvän, ostajan markkinat. Seuraava kysymys on että mitä tehdään maailman huipuilla Sastamalassa, no se nauttii joka maksaa.

  • avatar Nimetön

   No ei tuo Istanbulin joukkue edusta vielä läheskään Euroopan kärkeä.

 • avatar Nimetön

  En sanoisi ihan maailman huippuja! Libero38v Esko 40 ja Kunnari 36v Jaa että mitä tehdään,odotetaan 1v ja muut menee ohitse!Maajoukkueessa meni jo.Onnea peliin keskiviikkona.

  • avatar Nimetön

   Juu,Esko ja Kunnari ym. pappat ei ihan huippuja, tarkotin näitä ostopelaajia. Kyllä pitäis näistä junnuista Nikulat ym. tehdä pelimiehiä peluuttamalla niitä, penkillä ja nurkassa ei kehity.

 • avatar Nimetön

  No ei ole nekään maailman huippuja! Hakkuri ensimmäinen pesti amattilais kentillä ja libero ollut joskus! Kannastasko joidenkin junnujen kattoo mihin vetää nimensä,tai kääntyä isän puoleen. Tossa penkillä ei kehity kyllä.No kyllä farmikin pelureita tarvii.

 • avatar Fani

  Eivät Valepan juniorit kehity pelaamalla mestarien liigaa, masentuvat kylläkin. Pitäisi ymmärtää että mestarien liigassa pelaavat ammattilaiset, eivät juniorit. Harjoittelu Valepassa ammattimiestä kanssa kehittää junioreita muutamassa vuodessa pelimiehiksi. Kotoisessa sarjassa pääsevät varmaan pelaamaan. Neuvot ja esimerkki mitä juniorit saavat Eskolta ja Kunnarilta ovat parasta Suomessa. Aihiot Valepan junioreilla ovat työstökelpoisia.

  • avatar Nimetön

   No ei se lentopallon pelaaminen mitään tähtitiedettä ole, ainoastaan reenaamalla ja kovia pelejä pelaamalla kehittyy, asenne kehittyy kovien pelimiesten kanssa .
   Enemmän vaan nuorisoa kentälle kovissakin peleissä, ainoastaan nuori kehittyvä pelaaja voi venyä ja ylittää itsensä, konkari voi pelata hyvänäkin päivänä ainoastaan tasollansa ja se aina riitä.

 • avatar Nimetön

  Ja se vaan on joskus vaikeeta todeta ei tosta meidän nappulasta tule! Hyvä kirjoitus toi edellinen.

Kommentointi ei ole käytössä.