FSL kärsi tappion Turkissa

FSL, VaLePa, Arvis Greene
FSL:n Arvis Greene iskee. Kuva: CEV.

Mestarien liigassa VaLePa eli Ford Store Levoranta vieraili Istanbul BBSK:n vieraana keskiviikkona. Ottelu päättyi isäntien voittoon 3-1.

Istanbul BBSK otti ensimmäisen erän luvuin 25-23 ja toisen 25-19. Kolmas mentiin FSL:n tahdissa lukemaan 23-25. Neljännen erän isäntäjoukkue päätti tylysti 25-16.

Ottelusarjan ensimmäinen osaottelu pelattiin Sastamalassa. Sen Istanbul BBSK vei tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-3. Voiton myötä turkkilaiset jatkavat Mestarien liigassa.

Ford Store Levoranta nähdään CEV Cupissa. Siinä se saa vastaansa itävaltalaisen Union Raiffeisen Waldviertelin.

 • avatar Ei ollut

  yllätys, jos vähänkin lajia tuntee ja seuraa! Turkin pojat olivat selvästi parempia joka osa-alueella. Yhtenäinen joukkue näyttää olevan pääosin turkkilainen, ei siis mikään muukalaislegioona? VaLePa yritti toisinaan panna parastaan mutta se ei nyt kyllä sekään riittänyt. Puolustuspelaaminen, etenkin peippien nostaminen oli aivan lasten harjoitusten tasolla? Lisää reeniä!

 • avatar Nimetön

  Jos Valepalla on varaa penkillä pitää maajoukkue miestä Suihkosta ja peluutaa huonoa nostajaa Sivulaa joka vielä hakaa vielä pallot yli niin tämä on loppu tulos. Eikä ne Kunnarrin rullat taira tehota enään näihi poikiin

 • avatar Nimetön

  Eskohan sitä liberoa suositteli tänne ,kun pelasi 100v sitten hänen kanssaan! Tv Flinkki mainosti.Suomessa 5 nuorta parempaa SM-liigassa! Uskon että Niemistä ei enään hämätä noilla höpinöillä…Hyvä muuten kun yrittävät pitäs hiukan katella tarkemmin noi ulkol.Toi kuulemma anopinkin ja koirat kannintielle…

 • avatar Nimetön

  Tuo libero tuntuu olevan kyllä täys floppi, hihapeli ja puolustus. Huh huh.

 • avatar Pitää vielä

  sen verran aikaisempaan lisätä, että olen samaa mieltä usean muun kommentoijan kanssa liberon tehoista. Oli sitten jokin selkävaiva tai mikä tahansa, niin nähdyt esitykset eivät mitenkään ole edes ed. vuosien liberoiden Florianin ja Korhosen tasoisia? Sijoittuminen puolustus palloissa ja huippupelastukset kentällä ja jopa rajojen ulkopuolella näyttävät puuttuvan? Onko ploki sitten aina väärin sijoittunut vai mikä on? Eikä vastaanottokaan ole mitenkään varman tasaista? Kun Sivula hyökkäävänä laiturina on tietyssä rotaatio vaiheessa se toinen vastaanottaja brassin ohella, niin hukassa ollaan siinä? Huttusella mitään apuja olisi tähän asiaan,? Pelejä on vielä paljon jäljellä ennen kevättä!

 • avatar Yks

  Menis valmentaja shellille kysyy neuvoo, siellä ne kaikki tietäjät on.

 • avatar Nimetön

  Samaa mieltä! Se herraklaani joka ei senttiä hyppää niillä kaljamahoillaan!Kysys Kaajalta,sehän kaikki tietää,oli valtuustossakin neuvonantajana…

 • avatar Nimetön

  No eihän tämä yllätys ollut.Eilinen esitys vahvistaa aiemmat epäilyt; Valepan johto on pappaklaanilla, valmentaja on vaan kulissi kuten oli Kurttilakin.

 • avatar Nimetön

  Turkkilaiset takoivat eilen 24 ässää, se kertoo melkoisesta tasoerosta, niin syötöissä kuin syötön vastaanotossakin.
  Sama näkyi MM kisoissakin Suomen maajoukkue hävisi selvästi muille joukkueille, nimenomaan syöttöjen kovuudessa ja vastaanoton varmuudessa, leijat ja muut hitaat syötöt ovat jääneet huippujoukkueilta lähes kokonaan valikoimasta pois.

  • avatar Nimetön

   Valepalla on huippujunnuja joukkueellinen, nyt vaan vastuuta nuorille miehille ja sekaan pari passaria kehittymään niin on muutaman vuoden päästä huippujoukkue. Pappat katsomoon!

 • avatar Nimetön

  parempi kun valepa vaan pelaa tyrväällä .tai manses .ei tolla porukalla enää muuhun ole

 • avatar Sawosta kajahtaa

  Lauantaina tullaan Kuopion seudulla näkemään huippupeliä Savo-volley vs. FSL VaLePa Sastamala-Tampere. Kaksi syksyn rämpinyttä vastakkain. Toivottavasti mahdollista tappiota ei selitellä matkaväsymyksellä turkista, ja mitenkäs sawo sitten omaa mahdollista tappiotaan selittää tuolloin? Se onkin mielenkiintoista kuulla? Toivottavasti sastalama-tampereen porukka sentään voittaa!

  • avatar Nimetön

   Miksi? Oikea fani kannustaa joukkuettaan paikassa kuin paikassa. Sinulle taitaa olla politikointi tärkeämpää kuin urheilu.

   • avatar Nimetön

    Joo Valepaa kannustettu jo 35 v, nähty konkurssit ja muut, kyllä tämä on hienoa aikaa kun rosterissa on huippumiehiä junnusta vaariin.

 • avatar Nimetön

  Tuolla verkkovirhe.comissa alaviitteillä mestaruusliiga/VaLePa heitellään aika railakkaasti toisinaan jopa asiaatuntevastikin ajatuksia siitä keiden pitäisi kuulua VaLePan avauskokoonpanoon seuraavissa tulevissa peleissä? Valmentajallakin on varmasti sanansa sanottavana tähän asiaan, mutta joskus vaan lienee on niin että epäonnistunut tai syystä tai toisesta osan tehoistaan menettänyt pelaaja ei itse halua tunnustaa että ei ole enään parhaiden päiviensä veroisessa vedossa vaan uskoo yhä vain uusiin ihmeteltiin osaltaan? Luopuminen omasta ruudustaan voi olla vaikeaa jopa joukkueen edun parhaaksi, vaikka järki sanoisi jotain muuta?

  • avatar Nimetön

   Niin kysymys on ammatinharjoittamisesta, palkanmaksusta ja pelaamisesta pitäisi päättää joukkueen taholta eikä kukaan itse vapaaehtoisesti luovu hyväpalkkaisesta työstä .

 • avatar Nimetön

  Niin, noinhan se menee lähes joka hommassa, ala kuin ala. Itsekritiikkä ei silti liene tarpeeksi ja moraali on löysällä. Tarttis saada diili-hjallis päätöksiä tekeväksi konsultiksi. “Sä saat potkut”, heh heh….

Kommentointi ei ole käytössä.