VaLePa voitti Loimun 3-1

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kohtasi Raision Loimun Tampereella. Isäntäjoukkue vei ottelun erin 3-1 (19-25,25-22, 25-19, 25-15).

Loimu onnistui ottamaan ensimmäisen erän. VaLePan vastaanotto toimi erinomaisesti, mutta hyökkäyksessä kuitenkin oli vaikeuksia.

Toinen erä kulki pukkipaitojen hienoisessa komennossa. Kolmannessa VaLePan vastaanotto oli huippuluokkaa. Neljännessä erässä nähtiin vapautunut ja iloinen kotijoukkue.

VaLePan parhaana palkittiin Aaro Nikula. ”Alussa pari syöttöä jännitti, mutta sitten lähti hyvin rullaamaan”, hän kommentoi.

Päävalmentaja Radocan Gacic totesi tietävänsä mihin Aaro Nikula pystyy, koska näki tämän jo nuorten maajoukkueen mukana. ”Oli vain ajan kysymys, koska hän pystyy pelaamaan omalla tasollaan. Jokaisessa harjoituksessa hän näyttää enemmän kuin otteluissa tähän mennessä”, Gacic sanoi.

Ottelu pelattiin Tampereella.

5 vastausta artikkeliin “VaLePa voitti Loimun 3-1”

 1. Joukkueen suunta on oikea

  kun nuorempia (ja parempiakin) pelaajia pystytään ottamaan avaukseen.

  Nää pelit kyllä pitäis pelata kotiareenalla.

  Vastaa
 2. Nimetön

  Hyvä kun Suomalaiset pelurit näyttää noille keskinkertaisille ulkolais vahvistuksille..Eilenkin pelattiin yksi oli Sunberg ainostaan pelissä.

  Vastaa
 3. Nimetön

  Oli Brassi libero! Mutta luokittelen on ollut jo pitemmän aikaa poissa tulosten valossa.Lekiä vastaan nosto 40% esim.

  Vastaa
 4. Nimetön

  Katotaas paljonko Tampereelta tulee sakkia,kun Valepa jyskyttää Akaata vastaan keskiviikkona Vexvellä!Veikkaan 5 joista tuomari voi olla yksi.

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>