VaLePa taipui Hurrikaanille

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallon ja Hurrikaanin kohtaamisesta kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä. Loimaalla pelattu pitkän kaavan ottelu päättyi isännille 3-2.

VaLePa taputteli ensimmäisen ja toisen erän kummankin nimiinsä 23-25. Hurrikaani ei kuitenkaan antanut periksi, vaan käänsi kolmannen erän loppuluvut toisinpäin 25-23. Neljäs erä päättyi isäntäjoukkueelle 25-21.

Ottelu ratkesi viidennessä erässä. Tiukan väännön jälkeen Hurrikaani vei sen numeroin 16-14.

Mestaruusliigan alkukausi on ollut VaLePalle yleisilmeeltään voitokas. Takana on yhdeksän ottelua, joista pukkipaidat ovat ottaneet nimiinsä seitsemän.

Päivitys: Korjattu tappioiden määrä yhdestä kahteen.

Poimintoja

  • Nimetön

    Liikaa laiskoja ”maajoukkuepelaajia” jotka ei viitsi hakee palloja lattianrajasta

  • Nimetön

    Valepassa ei ole tällä hetkellä yhtään hyvää puolustuspelaajaa. No ehkä Arttu mutta hänhän ei pääse pelaamaan! Huonoja sen sijaan on kaikki keskitorjujat, Greene, sivula, sundberg, Esko jne.

  • Nimetön

    Mikko Esko ei pysty passaamaan suihkoselle riittävän nopeaa passia. Pallo viipyy niin kauan hänen käsissään. Jollekin muulle vihellettäisiin kyseisestä suorituksesta pidätyspallo eli ns. koppi. Eilisen teeren poikia. Nuoremmilta passareilta mm. Ivanov passi lähtee terävästi.

  • Nimetön

    Siis ei hyvä. Savon pojat pieksi CEV-cupin ottelussaan Norjalaisen vastujansa suoraan 3-0, eräsuhteella noin 25-15. Valepa on nyt hävinnyt sekä Savon pojille että Loimaalaisille. Siis cupin voitto ei ole varmaa… mutta siis voi olla että keväällä lyödään pronssia kouraan, mutta voi olla että Oulun Ettalla on kovempi motivaatio pronssipelissä…?
    En tiedä, pitäisi olla hyvä ja laadukas porukka mutta ehkä sittenkään ei…
    Toivotaan kuitenkin parasta sekä voittoa Suomen cupissa että mestaruusliigassa.

  • Nimetön

    Hyvää isänpäivää Valepan isille! Ja toimittajalle hiukan tarkkuutta noista peleistä….Ensin pitää osata lukea sarjataulukko ,kun tänne jotain väsäilee!

  • Jäitä hattuun

    ei kukaan saa mestaruuksia automaattisesti ja ilmaiseksi…

    Valepassa ei vielä ole ollut aivan ylivoimaista hakkuria(sitten juniori Ojansivun)
    ensimmäisen mestaruuden 2012 ratkaisi Kunnari, 2014 Mikko Oivanen tuli viime hetkellä mukaan, 2017 Jesus Chourio ei aivan onnistunut..2018 Sivula kantoi vastuuta..

    Carmody ja Guymer olivat ratkaisevassa roolissa täällä pelatessaan ..

    jotain puuttuu…

  • Valepa fani

    Kyllä on taas porukkaa jotka taitaa lentopallon,on monta experttiä!!!Nämä kaikki tiedot tulkkaatta valmentajalle niin VaLepa on maailman paras lentopallo joukkue!Sarjahan on vasta alussa!!

  • Nimetön

    Sarja ei ole mitenkään vasta alussa vaan kohta jo puolivälissä! Ja tahmeaa on ollut, siihen nähden ainakin että odotuksissa VaLePan piti tällä kaudella olla ylivoimainen esityksissään kotimaan liigassa? Näin ei ole ollut? Joukkue ei valitettavasti ole nyt edes viime vuoden tasoinen, vaikka muuta annetaan yhä vain ymmärtää? Ja Meskokin on vain yksi liigan parhaista passareista, kuten Konsta Shumov eräässä tv-kommentissaan mainitsi. Siis yksi parhaista, ja ei siten pysty yksinään ratkaisemaan kaikkia pelejä voitoksi VaLePalle vaikka yleensä hyvin pelaakin.

    • Valepa fani

      Vammalan lentopallo on pelannut vasta 9ottelua pelaa32runkosarjan ottelua plus 11-19 pudotus peliä että matka on pitkä mestaruuteen! Keväällä nähdää miten käypi, ilman tappiota ei mikään joukkue mene läpi liigaa!!

  • Nimetön

    Valepa teki suuren virheen valmentajan hankinnassa. Ja toisen virheen pelaajahankinnoissa.

    • Nimetön

      Kuka olisi pitänyt hankkia ja millä hinnalla? Helppo on arvostella, jos ei tarvitse välittää, onko tulot ja menot tasapainossa.

      • Nimetön

        Sivusta seuranneesta näyttää siltä, ettei Valepalla ole ollut rahasta puutetta, päin vastoin
        näyttäisi ,että pelaajahankintoihin sitä on ollut lähes rajattomasti.

  • Nimetön

    Kuka teki tämän joukkueen,se mua kiinnostaa sponsorina!Loimaa yksi ulkolainen ja Valepassa monen maan maajoukkuemiehiä,.Heino teki Hurrikaanin joukkueen pienellä rahalla….

    • Nimetön

      Loimaa on hyvätasoinen kotimainen joukkue, ei muuta. Valepa on kansainvälisen tason joukkue, muutama tappio ei asiaa muuksi muuta!

  • Joukkue voittaa ja häviää

    valmentajasta huolimatta..

    Valmentajan tehtävä on päättää kuhunkin erään paras seitsikko.

    Pelejä on yhteensä 32…eli aikaa on löytää kuviot kuntoon kevääksi.

    Pahinta kai olisi ylikuormittaa pelaajat tekemättä vaihtoja ollenkaan.

    Jussi Heino on hyvä valmentaja…

  • Nimetön

    Kyllä Valepan pelaajamateriaali aivan omaa luokkaansa, ei tule edes kovin tiukka kisa mestaruudesta. Keskitolppia kolme aivan maailmanluokkaa, kaksi hakkuria samoin, yp. vaikka kahteen joukkueeseen, passari suomen paras. Liberolla vähän ”henkistä kakkumasua” mutta jouluun mennessä peli on kunnossa.Pojat on vähän takamatkalla mutta kun ollaan maaliskuussa porukka on iskussa.
    Siinä faktat, ei se tarkota yhtään mitään jos nyt vähän kompuroidaan, kaikkia pelejä ei tarvitse voittaa, vaan ne oikeat.

    • Nimetön

      Pelaajista vaan useampi alkaa olla siinä iässä että loukkaantumisriski kasvaa. Eikä mahdolliset vammat parane samalla lailla kun nuorempana.

  • Nimetön

    Varmaan jonkun johtokunnan jäsenen höpötys! Kolme vanhempaa herrasmiestä pelissä vielä.Mestarienliigan karsinnasta alkoi toi sama jumputus ,kyllä kun saadaan rivit kuntoon!Ihmettelen kun maailman tason keskimiehet miksei muut niitä halua…Passari oli hyvää penkkitasoa MM kisoissa.

  • Nimetön

    Lehtimäki ,Nikula ,Karjarinta oli ykkös-sarja pelissä hävisivät Tutolle 3-0 !Siinä kakkoskuusikon miehet jos liigaa ajattelis!

  • Nimetön

    Syksyllä pelaavat pojat, keväällä miehet. Ei maailmalla niin kovin paljon maksukykyisiä seuroja ole, kokemus opettaa että kannattaa valita vähän pienempikin palkka jonka varmasti saa kuin epävarma hyvä.
    Ikä on vaan numeroita, kyllä Esko on tämän liigan ehdottomasti paras passari, Ivanofista voi tulla hyvä mutta kokemusta puuttuu. lopulta kokemus ratkaisee tämän melko keskinkertaisen sarjan voiton.

  • Nimetön

    Ei näytä ainakaan Valepassa pojaat pelaavan!Esko kyllä vielä paras jouluun ,onkohan kevääseen!

Kommentointi ei ole käytössä.