Lastenallas, hyppytelineet tai kahvio? Nyt voi vastata uimahallikyselyyn

Cittarillakin voi keskiviikosta 28.11. alkaen vastata uimahallikyselyyn

Sastamalan uuden uimahallin hankesuunnittelmaa tekevä Sport Venue Oy on nyt julkaissut verkossa uimahallikyselyn.

Kyselyn tarkoituksena on selvittää Sastamalan asukkaiden mielipiteitä ja toiveita mahdollista uutta uimahallia koskien. Vastaukset tullaan huomioimaan suunnittelussa.

Ovatko uimahallin tärkeimpiä ominaisuuksia mielestäsi kuntoallas, terapia-allas vain kenties poreallas ja hyppytelineet? Haluaisitko harrastaa vesijuoksua? Entä kuinka usein kävisit uimahallissa, jos sellainen Vammalaan rakennettaisiin?

Kysymyksiin pääset vastaamaan tästä.

Hankeselvitystä vetävän Sport Venue Oy:n Jarno Rekonius kertoo, että Sastamalan Citymarketissa kyselyyn pääsee vastaamaan aikaisintaan ensi viikon keskiviikkona.

56 vastausta artikkeliin “Lastenallas, hyppytelineet tai kahvio? Nyt voi vastata uimahallikyselyyn”

 1. Nimetön

  Sukupuoli: Mies, nainen, muu ovat vaihtoehdot. Pitäisikö vaihtoehdolle ”muu” suunnitella oma allas?

  Vastaa
  • Nimetön

   Miksi? Eihän miehille ja naisillekaan ole omaa allasta ainakaan niissä uimahalleissa missä olen käynyt.

   Vastaa
   • Vesipeto

    Eräässä Euroopan pääkaupungissa on sentään miesten-,naisten- ja yhteinen nakusauna. Arvakkaas mikä näistä on suosituin.

 2. JTT&)

  Oma allas hankkeen vetäjälle ja seksuaalivähemmistön edustajille!Mamuista puhumattakaan!Sairaita kaikki omalla tavallaan?

  Vastaa
 3. Nimetön

  Lopettakaa nyt jo toi pelleily! Hakekaa Nokialta paperit ja teette samanlaisen,siinä se on!! Toimii hyvi..

  Vastaa
 4. Mummo

  Lämminvesiallas, kylmäpotero, hierovia suihkuja, allas 25m, saunaan mallia vaikka Turun Impivaaran uimaparatiisista.
  Jos ikäihmisten uiminen häiritsee, niin ihan muistutuksena… veroja olemme mekin maksaneet ja Kiikassa & Keikyässä olemme uineet tähän asti. Punkalaitumen uimahallin pyöreä sauna on myös hyvä.

  Vastaa
 5. Nimetön

  Joo Nokian halli tosi hyvä, on tuttu varmaan useimmille. Jos tosiaan omat voimat ei riitä niin Nokialta piirustukset lainaan niin siitä se lähtee…

  Vastaa
 6. Veronmaksaja

  Onko kaupungin virkamiehillä todella kädet niin täynnä töitä, etteivät he ehtineet tehdä tällaista kyselyä? Vaan kyselyn toteuttamiseen tarvitaan ulkopuolista apua.

  Vastaa
  • Nimetön

   Odota rauhassa. Vastaamiseen voi mennä joku tovi, koska nyt täytyy pestata joku ulkopuolinen taho vastaamaan tähän kysymykseen.

   Vastaa
   • Nimetön

    Oli vain 3 vaihtoehtoa/kysymys! Kaikkiin olisi pitänyt voida rastittaa, olivat kaikki halliin kuuluvia, paitsi ehkä hyppytorni turha mun mielestäni.

 7. Nimetön

  Kyselkää ny ihan rauhassa, ja nää raukat vielä uskoo. Sitä tää on ollu ehkä turhan kauan. Lakatkaa naurattamasta naapurikunnan ihmisiä.

  Vastaa
 8. Nimetön

  En usko että tänne uimahallia tulee koskaan kun ei oo vieläkään rakennettu vaikka on puhuttu

  Vastaa
 9. Nimetön

  Joo oli täysin naurettava kysely, ovatko esim. kahvio ja hyppytorni rinnakkaisia vaihtoehtoja?
  Kyllä tämä kysely viimeistään os osoitus miten pihalla SASTAMALAN päättäjät ovat.
  Rantala oli harvinaisen oikeassa uimahallikysymyksestä tyrvään sanomissa, no rantala muuttikin pois.

  Vastaa
  • Nimetön

   Missä sanotaan, että kahvio ja hyppytorni ovat rinnakkaisia vaihtoehtoja?
   Ei kyselyssä voi rastittaa määrättömästi vaihtoehtoja. Siitä seuraisi, että moni rastittaisi jokaisen vaihtoehdon. Kyselyssä haetaan kaikkein tärkeimpiä vaihtoehtoja.
   Kyllä tämä kysely viimeistään on osoitus miten pihalla sinä vastaajana olet. Ei mitään hajua miten tällaisia kyselyitä rakennetaan.

   Vastaa
   • Nimetön

    Pihalla on tämäkin vastaaja! Tuolla logiikalla halliin pitäisi tulla vai 3 eniten saanutta ehdotusta. Tadaa! Halvalla saatiin ja voidaan sanoa, että itsepä valitsitte!

   • Nimetön

    Pihalla olet sinä.
    Jos vaihtoehtoja oli vaikka 8 tai miten paljon olikaan.
    Jokainen vastaaja (vaikka 1000 ihmistä) antaa kukin kolme vaihtoehtoa, niin oletettavasti rasteja tulee enemmän kuin kolmeen vaihtoehtoon. Tämä johtuu siitä, että kaikki kahdeksan vaihtoehtoa on mahdollista rastittaa ja kaikki vastaajat eivät varmaankaan ole vain samojen kolmen vaihtoehdon takana.
    Jos saan sanoa mielipiteeni, niin saapas on älykkäämpi kuin sinä.

 10. Nimetön

  Ei sitä tänne tehdä ruksikaa nyt! Seuraavaksi kyselyä mihin sopis 5v päästä. Ninkun Paasio aikoinaan sanoi kansaa on hyvä ja helppo uunottaa!!

  Vastaa
 11. Nimetön

  On varmaankin räätälöity kysely vain sastamalalaisille, puuttuu vaan vaihtoehdot : haluatko altaisiin vettäkin ja ihanko kaikkiin ja yhtä aikaa ja joka päivä,Lämmitetäänkö sauna, jne.
  Aika monet sastamalalaiset on kyllä käyneet vaikkapa Nokialla uimahallissa ja siellä on : isot altaat, lasten altaat, hyppytorni, kahvio, saunat ym eli nämä on niitä mitä uimahallissa kuuluu olla, muu on sitten extraa.
  No kysely palvelee ainoastaan ko. firman intressejä, helppoa rahastusta tyhmillä kysymyksillä!

  Vastaa
  • Nimetön

   Annoit näköjään tyhmään kysymykseen tyhmän vastauksen.
   Uimahallin perusvarustukseen ei kuulu hyppytornia pikku kunnassa, johon ei tunnuta saavan minkäänlaista uimakuoppaa.
   Minkä takia joka asiassa yritetään virittää salaliittoteorioita.
   Kysely on varsin hyvä siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettukin. Saamaan selville mitä kuntalaiset ensisijaisesti haluavat halliin.
   Tässäkin asiassa paistaa Tyrwääläinen pessimistinen metsäläisyys. Kerrankin päättäjät yrittävät ottaa selvää, että minkälaisen hallin kuntalaiset haluavat – vai haluavatko. Siitäkin alkaa melkoinen itku, että ’väärin sammutettu’.
   Tyrwääläiset ovat melkoisia mörköjä, eivätkä siitä tunnu miksikään muuttuvan.

   Vastaa
   • Nimetön

    Kysely on lapsellinen, kyllähän tämän nyt näkee tyhmempikin. Ei itsestään selviä asioita tarvitse kysellä mutta näyttää olevan joillekin hienoa vastata tyhmiin kysymyksiin.
    Kaipasitko sitä vaihtoehtoa: vettä altaaseen?

   • Nimetön

    Olenko sitä kysellyt jossain vaiheessa?
    Tuo asia on oman pakkomielteisyytesi tuotetta.
    Jos haluat tuon kysymyksen mukaan, niin ota pikaisesti yhteyttä kyselyn järjestäjään.
    Lopuksi henkilökohtainen kysymys: oletko aina kaikkea vastaan?

 12. Nimetön

  Nää kyselyt on sitä varten,kun tulee 100 eri vastausta voidaan vetäytyä nurkkaan,ja ilmoitetaan tuli niin monta eri mielipidettä siirretään hanketta!

  Vastaa
  • Nimetön

   Joo tyhmyyttä vastaan kampanjoidaan. Tämä on täysin Sastamalalaisten oma keksintö kysellä tyhmiä asioita.
   Muualla homna tehdään niin että tehdään strateginen päötös rakentaa halli ja eaitetään muutama luonnos ja sitten se halli tehdään.
   Tässä käy taas kerran niin että sekoillaan tyhmien kysymysten kanssa ja keksitään jokin tekosyy mikai ei tarvi rakentaa.
   Toimintaa eikä vastuutonta pallottelua, Sastamala päättämättömyyden pääkaupunki!

   Vastaa
 13. Nimetön

  80-luvulla hallin tulo oli jo ihan tikun nokassa. Kertoisiko joku tuon ajan kunnallis,ies tai -nainen, mihin asia juuttui?

  Vastaa
 14. Nimetön

  Aina ajakohtainen 70- ,80- 90-, 00-, 10 lukujen päättäjille, kuten tulevan 2020 luvunkin.
  Järviä Sastamalassa riittää ja naapureissa uimahalleja.

  Vastaa
 15. Nimetön

  Laitetaan Kaaja ajaan asiaa, niin johan saadaan halli. Se voidaan valaista vaikka parilla ylimääräiseksi jääneellä katuvalolla.

  Vastaa
  • Nimetön

   Halli ehkä saadaan, mutta koko Tyrvää on sodassa keskenään tuolla menetelmällä sen jälkeen.

   Vastaa
   • Nimetön

    Eikös jo nyttenkin ole sotatilanne päällä? Tämä keskusta vastaan sivukulmat.

 16. Nimetön

  Kyllä on lapsellista puhetta, ei kai kukaan valtuutettu oikeasti uimahallia vastusta. Sehän on ihan sama mitä syrjäkylän simo on asiasta mieltä, valtuusto päättää .
  Esim. Nokialla rakennetaan joka vuosi saman mittaluokan investointeja, meillä on jahkattu 50v.
  Mitä se kertoo meistä?

  Vastaa
 17. Häijäästä

  Nyt käyn Nokialla, siellä on kaikki mitä tarvitsen ja hyppytorni ylimääräistä. Tuossa tornissa on huonoin ”hinta/laatusuhde” ja rahaahan on tunnetusti niukasti.

  Vastaa
 18. PeSa

  Turhaa kyselyä. Perushalli, kuntouintia varten ja lapsille oma allas. Hyvät saunat ja pesutilat.
  Siisti kahvio ja siinä kaikki.

  aika käy vähiin, pistäkää toimeksi. Vaalit lähestyy !

  Vastaa
 19. Uimahalli Sastamalaan jees!

  Turhaa todeta, että nokialle uimaa sillä sieläkin jo suunnitellaan joko ”vanhan korjausta” tai uuden rakentamista joko vanhan tilalle tai uuteen paikkaan. Nyt olis aika sastasta palveluun täällä sastamalassa joka houkuttelisi Nokialaisia tänne. Kun heillä on se vielä ajatuksen pohjalla voi uusi hieno uimahallihoukutella heitä tänne. Samalla kun he käyvät sielä voivat he piipahtaa paikallisissa yrityksissä. Nopeet syö hitaat…..!!

  Jaa millainen uimahallin pitäisi olla, jos kysyy multa siinä ois hyvä olla iso allas 25 m jossa olisi 2 rataa vesijuoksioille, 2 kuntouimaireille, 2 pikauimareille ja kaksi rataa jota käytetään koululaisuintiin ym. Pieni allas, joka tarkoitettu terapia-altaaksi/lastenlastaaksi/vauvauintiin ym. Pienessä altaassa voisi olla matalampi kohta, jossa voisi äiti/lapsi pari tutustua vesielämään turvallisesti. Rakennuksessa itsessään voisi olla myös esim. kuntosali, joka olisi tasoltaan vähän kuin kunnon starttin tilat ja laitteet. Se takaisi tuki-ja liikuntaelinten kuntotusta yhdessä uimisen tai vesijumpan kanssa. Eli kuntosalista suoraan uimahalliin. Uimahallissa voisi lipunmyynnin yhdeydessä olla kahvio tai vastaava. Lisäksi olisi hyvä että se olisi kohtuullisen matkan päästä paikallisten yritysten lähellä, jotta heillä olisi mahdollisuus hyötyä tulevasta uimahallista ja sen uusista asiakkaista ei kuitenkaan pakko. TÄRKEETÄ ON ETTÄ PISTÄKÄÄ TOIMEKSI ÄLKÄÄKÄ JAHKAILKO!!

  Vastaa
 20. Ei säälittävä Vammalalainen

  Uimahallin yhteyteen isompi halli pallopelaajille ja hyppyrimäki vaikkei olisi hyppääjiä sekä kesäajaksi ulkoallas ettei tarvitse mennä järveen uimaan ja kesämökkiläisille ilmainen taksikyyti uimahalliin.

  Vastaa
  • Nimetön

   Mihin unohtui pilkkimiehet? Ehdottomasti kesäksi ja kylmempien talviviimapäivien varalle sisäpilkintähalli.

   Vastaa
   • Nimetön

    No tää pilkkihommahan on helppo: kesällä kun uimahallit ovat suljettuja jäädytetään Vammalan halliin kantava jää ja Hukkanen toimittaa puolieläviä kaloja altaaseen.
    Takuuvarmasti ylitetään uutiskynnys, eikä isompaa vaaraa hoitoon joutumisesta ole kun Pitkäniemikin suljetaan.

 21. Nimetön

  Kysykää edustajiltanne,koska tulee! Saatte hienoja vastauksia loputtomasti! Nykyään pitäisi terveydessä painopiste olla ennalta ehkäisy,joten suosittelen lääkäriä, nyt kun meitä kusetettiin oikein olan takaa,sulkemalla Kiikka.Sinne vaan kun kivistää korjaantuu kaupunkin talous kertaheitolla,on meinaan aika kallista toi ramppaaminen niissä!

  Vastaa
 22. Nimetön

  Järviä on joka puolella tyrväätä. Tehdään hieno kesäuimala kaalisaareen. Sinne uimavalvojat kesäksi. Koululaisille muutama kesätyöpaikka lisää. Ja maksaa murto osan hallista. Ei tarvitse sen takia korottaa veroprosenttia.

  Vastaa
  • Nimetön

   Hiukan vaan on raikasta uida näillä keleillä.
   Jos tuolle linjalle lähdetään niin Vinkkikin pitää sulkea. Kaikemmaailman sulkapalloja voi hutmia vaikka cittarin parkkipaikalla. Eikä kirjastoakaan tarvi, onhan meillä netti. Pururadat täysin turhia polkuja.
   Ei me kyllä tarvita edes katuvalojakaan, liikutaan vain valoisan aikaan.

   Vastaa
 23. Nimetön

  Tuollahan noita avannossa polskii. Paljonkohan veroprosentti nousee hallin takia? Ainakin puoli prosenttia. Viemärit ja vesijohdot on niin huonossa kunnossa että oksat pois. Läittakaa ne nyt kuntoon. Minulle riittää että voin uida kesällä.

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>