VaLePa haki voiton Kokkolasta

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo vieraili Kokkolassa lauantaina. Isäntäjoukkue Tiikerit kaatui 0-3 (21-25, 21-25, 21-25).

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti. Tommi Siirilä vei VaLePan karkumatkalle kahdella hyökkäyksellä ja torjunnallaan. Arvis Greene ja Erik Sundberg hoitelivat hyökkäyksiä vuorotahtiin. Tiikerit tuli VaLePan kannoille, mutta Niko Suihkonen otti komean torjunnan.

Toisessa erässä Olli Kunnari tarjoili monipuolista syöttöä. Erä päättyi Siirilän ja Greenen torjuntoihin.

Kolmannessa erässä Tiikerit pääsi peliin mukaan, kun VaLePa sortui hyökkäysvirheisiin. Pukkipaidat kuitenkin ryhdistäytyivät ja ottivat tilanteen hallintaan.

VaLePa kohtaa seuraavaksi Ettan Oulussa sunnuntaina.

TILASTOT

Poimintoja

• Nimetön

Nyt alkaa olla ns. miesmäistä tekemistä. Montako ulkomaalaista oli aloituskuusikossa?

• Valepa aloitti kokoonpanolla Greene. Sundberg.Domingos.Rekomaa.Esko.Suihkonen ja Siirilä

Toiseen erään loukkaantuneen(ylävartalovamma) Suihkosen tilalle tuli Kunnari. Sivula ja Kaurto luultavasti huilaavat toiseen Cev otteluun.

Sarjassa alkaa erottua neljän kärki…Savo..Etta…Hurrikaani ja Valepa …Raisio saattaa vielä nousta.

Mielenkiintoinen Cup taistelu tulee tammikuussa..Joensuulainen (pudotti yllättäen Savon ) Karelian Hurmos saattaa mennä pitkälle.