FSL vakuuttavasti jatkoon CEV Cupissa

CEV Cupissa Ford Store Levorantana pelaava VaLePa otti tyylikkäästi jatkopaikan. Itävaltalainen Union Raiffeisen Waldviertel kaatui Sastamalassa 3-0 (25-15, 25-18, 25-17).

Kotijoukkueen kokenut kaksikko Mikko Esko ja Olli Kunnari oli vieraille mahdoton pideltävä. Kaikkiaan FSL teki lyhyeen peliin kymmenen ässää vieraiden nollaa vastaan.

“Halusimme voittaa ja päästä seuraavalle kierrokselle. Joukkueella on ollut raskas viikko takana ja olen tyytyväinen, että kaikki selvisivät loukkaantumatta”, totesi päävalmentaja Radovan Gacic. Hän antoi tunnustusta hyvästä pelaamisesta Aaro Nikulalle ja Arttu Lehtimäelle.

Olli Kunnari oli myös tyytyväinen. “Kulki mukavasti koko joukkueelta ja taso pysyi hyvänä koko ottelun ajan”, hän kiitteli.

Ford Store Levoranta saa seuraavalla kierroksella vastaansa joko tsekkiläisen Kladno VCZ:n tai unkarilaisen VRCK Kazincbarickan. Vierasottelu pelataan 18.-20. joulukuuta ja kotiottelu 15.-17. tammikuuta.

TILASTOT

 • avatar Nimetön

  Tietääkö joku mitä niemeä seuran kuuluisi näissä peleissä käyttää, on ollut lähes kaikkia versioita mitä näistä Velepa Ford Store Vammala Tampere saa tehtyä.
  Peliä katsoneena tuli mieleen, kannattaako seuran eilisen tasoisiin peleihin niin paljon rahaa uhrata, kuin mitä niihin ulkomaan matkoineen menee.

 • avatar Nimetön

  Joo samaa mieltä, kyllä vähän säälitti Aamulehden hehkutus Olli Kunnarin “huikeista ratkaisuista”.
  Vastassa ykkössarjatason porukka, näitä vastaan Valepa vie 3-0, kotimaan sarjassa on aika tiukoilla joka pelissä.

 • avatar Nimetön

  Ei Valepa niitä valitte! Minä en kyllä mieti kannattaako,saan lipun 20e eikä ole pakko mennä peliin! Jos Niemiseltä menee 1 milj.tohon antaa poikien pelata.Ihan kuittihan sakki toi Itävallan porukka oli.Jos seuraavasta selviävät,sitten tulee kovia Venäjältä ,tai Italiasta,enkä edelleen mieti maksaako 20e tai kannattaako!Jussi Salon-oja hakkas Kiekko-Espooseen 14milj.Antaa herrojen hakata,harrastus maksaa!

 • avatar Nimetön

  Kyllä Niemisen olisi ollut parempi laittaa rahansa suoraan veroparatiisiin, turha niitä on vammalalaisten hyväksi lahjoittaa, täällä saa palkaksi kateellisten valitusta.

 • avatar Nimetön

  Mistähän syystä Niemiselle pitäisi olla kateellinen? Ei kriittisyys ole kateutta, normaalia keskustelua esim. lentopallojoukkueen pelaajahankinnoista ja muustakin joka liittyy Valepaan. Heikon itsetunnon omaavat tyrvääläiset eivät kestä kritiikkiä.

  • avatar Nimetön

   Eivätkä näköjään sitä, että jollakulla on enemmän rahaa kuin itsellä.

 • avatar Nimetön

  Voi tätä keskusteluja.. mää ainakin käyn kattelemasa pelejä ihan vaan omaks ilokseni ja kuuleehan siä välillä mukavia juttuja. On hienoo kun Nieminen satsaa rahoja omalle kylälle, mitäpä se muille kuuluu. Kiitos Jarmo N ja Valepa. Sunnuntaina taas jatkuu.

 • avatar Nimetön

  Valepa, huikea ammattilaisjoukkue ja mikä taisteluvoitto euroopan huippujoukkue Unionista.Ei ollut turhat pelaajahankinnat ameriikoista ja Brasiliasta, näyttivät kyntensä .

Kommentointi ei ole käytössä.