Regina Saari Tampereen työllisyysjohtajaksi

Regina Saari
Työllisyysjohtaja Regina Saari aloittaa virassa ensi vuoden alussa. Kuva: Tampereen kaupunki.

Sastamalalainen Regina Saari on nimitetty Tampereen työllisyysjohtajaksi. Uudessa virassaan hän vastaa kaupungin työllisyyspalvelujen johtamisesta, toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisesta kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

“Työllisyydenhoidon kenttä on parhaillaan lainsäädännön ja eri toimijoiden roolien osalta valtavassa muutoksessa. Työllisyyspalvelujen toimintaa organisoidaan uudelleen työllisyyskokeilun päättyessä: valmistaudumme maakuntauudistukseen ja välivuosiin ennen maakuntauudistusta”, sanoo Regina Saari.

Regina Saarella on monipuolinen kokemus erilaisista työllisyydenhoidon johtamis-, esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Hän on työskennellyt muun muassa Pirkanmaan työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisen kokeilun ohjelmajohtajana sekä Pirkanmaan TE-toimiston ja Sastamalan TE-toimiston johtajana.

Tampereen työllisyysjohtajana Regina Saari aloittaa ensi vuoden alussa. Virkaa haki neljätoista henkilöä, joista kaksitoista oli kelpoisia.

  • avatar Nimetön

   Vastaus löytyy oikeasta elämästä, näiden kommenttipalstojen näennäistietoa ja tarkoituksellisia valeita levittävien piirien ulkopuolelta. Kaupungilla on tietoa jakavat nettisivut! Murtaudu ulos rähjäkuplasta ja ala hakea itse tietoa, niin saatat hämmästyä, kuinka erilainen oikea maailma on, kuin se joksi moderoimattomien kommenttipalstojen kirjoittelijat sen värittävät.
   En siis kerro sinulle nimiä, koska siitä alkaisi vain näiden henkilöiden repiminen tällä palstalla.

   • avatar Nimetön

    Kuinka samaa mieltä olenkaan. Tämä foorumi suoli24:n ohella on lähinnä mustamaalauksen ja väärän tiedon jakopaikka – ikävä kyllä.

   • avatar Nimetön

    asetutko itse, besservisserinä kaikkien yläpuolelle, ihme kun sinua ei jo ole muuta työtä, kuin nimienlevittämisellä uhkaaminen ja omanlaisesi paheksunta

 • avatar Nimetön

  Häh? Mitä noi vastaukset tarkoittaa? Onko Sastamalan työllisyysjohtaja suuri salaisuus?

  • avatar Nimetön

   Ei sitä ole kukaan väittänyt. Googlaa, kun kerran pakahdut uteliaisuuteen.

Kommentointi ei ole käytössä.