Henkilöautoa ajanut kuoli kolarissa Mouhijärvellä

Sastamalassa Mouhijärvellä keskiviikkona sattuneessa onnettomuudessa kuoli yksi ihminen. Onnettomuus tapahtui noin kello 16.15.

Henkilöauto törmäsi täysperävaunuyhdistelmän keulaan. Menehtynyt on 60-luvulla syntynyt pirkanmaalainen nainen. Hän ajoi henkilöautoa. Nainen kuoli heti.

Poliisi kertoo, että täysperävaunuyhdistelmä ajoi valtatietä 11 Tampereen suuntaan. Vastakkaisesta suunnasta tullut henkilöauto ajautui sen kaistalle hieman ennen Salmin risteystä.

Ajoneuvoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita henkilöitä.

 • avatar Nimetön

  itsari, rakentakaa nyt niitä betoni muureja tonne teiden varsille niin saa ajaa siihen eikä sivulliset kärsi

  • avatar Nimetön

   Mistä tiedät? Täällä riepottelet kuolleitten ihmisten asioita. Tunnetko olevasi kovakin jätkä?

  • avatar Nimetön

   Eikö olisi syytä ehkäistä itsetuhoisuuteen johtavia syitä? Mikä johtaa ihmisiä epätoivoon? Oletko 12:00 kirjoittaja varma, ettet itse joudu sairauden, taloudellisen tilanteen tai ihmissuhteiden vuoksi tilanteeseen, jossa alat harkita itsemurhaa? Kumman silloin haluat, apua tilanteeseesi vai muurin, johon ajaa autosi?

 • avatar Nimetön

  Tartteeko sitä heti mennä netin palstoille esiintymään muka asiantuntijana, kun ei mitään tiedä tapauksesta, eikä tarviikaan tietää ? Viittaan tällä noihin, “itse aiheutettuihin”, kommentteihin.

  • avatar Nimetön

   kuka helvetti suoralla tiellä vahinkossa osuu rekan-nokkaan älkää siinä ruikuttako tekopyhyt paskiaiset itsari itsari taas olis sitä betoni seinää tarVITTU

   • avatar Nimetön

    Vammalan sairaalan yhteydessä on Purje, josta voit hakea apua. Hae pian, ennenkuin on myöhäistä.

   • avatar Nimetön

    Eipä taida minun kirjoitteluni tukea teoreemaasi.
    Sinun alatyylisi ja moukkamaiset rivisi kylläkin.

   • avatar Nimetön

    Sinähän mestarikuljettaja oot? Nukahdus, auton lähteminen hallinnasta, sairaskohtaus, rattijuopumus, tarkkaavaisuuden herpaantuminen jostakin syystä. Se on muutama sekunti kun olet yli keskiviivan. Rekan-nokkaan?

 • avatar Nimetön

  Syitä ja mahdollisuuksia onnettomuuteen on monia.Ei voi tietää. Liikenteessä sattuu yllätyksiä noin vaan .

 • avatar Nimetön

  Voi tuo olla inhimillinen vahinko. Se kännykkä, kun tahtoo olla niin tärkeä ja siihen ei malteta olla puhematta ajonaikana. Ja voi väsymys tai sairauskohtauskin tulla. On ikävää, että ensimmäiseksi ruvetaan täällä asiantuntija lausuntoja antamaan itsemurhasta vasten parempaa tietoa.

 • avatar Nimetön

  Monella on ajokortti minkä lääkäri saisi peruuttaa kun lähes aina ehdotetaan onnettomuuden syyksi sairaskohtaus….ja lähes aina kun sattuu niin sattuu myös iso auto tulemaan JUURI SILLOIN vastaan,ei niitä niin paljon siellä maantiellä kulje että 90prosentin mahdollisuus olisi osua,suurempi todennäköisyys (jos tahaton) suistua tieltä tai henkilö/pakettiautoon.
  Suurin osa raskaankaluston nokkakolareista on tahallisia ja syyllinen on se sairas pienemmän auton kuljettaja.
  Tätä tapausta en tunne enkä mitenkään kirjoitustani liitä juuri tähän onnettomuuteen.Harmittaa vaan niin maan perkuleesti syyttömien puollesta ja suurista materiaalivahingoista,pahimmillaan johtaa syyttömien työkyvyttömyyteen ja konkurssiin mistä jää vain satojentuhansien velat.

 • avatar Nimetön

  Itsekin jokusen kerran meinannut nukahtaa rattiin, se käy helposti vaikka tiedostat olevasi väsynyt. Tässäkin tapauksessa todennäköistä, auto oli osunutkin rekan etukulmaan. Tahallaan jos tähtää rekan keulaan niin osuu todennäköisesti keskemmälle.

 • avatar Nimetön

  Onpa masentavaa tekstiä täällä. Toimitus voisi lopettaa sen.
  Osanottoni menehtyneen omaisille.

Kommentointi ei ole käytössä.