VaLePa kaatoi Ducksin ja palasi Mestaruusliigan kärkeen

Urpo Sivula
Urpo Sivula.

Mestaruusliigassa VaLePa kaatoi Tampereella vierailleen Vantaa Ducksin suoraan 3-0 (25-19, 25-17, 25-15). Pukkipaitojen esitys oli erittäin tasapainoinen.

Mikko Esko järjesti Ducksin torjunnalle kiireitä. Urpo Sivula puolestaan kiitti passeista tehokkaalla hyökkäyspelillä.

”Pelattiin joka osa-alueella hyvin ja pelattiin hyvää peliä. Oli mukava pelata ja pelattiin hyvällä tasolla loppuun asti”, sanoi Mikko Esko.

”Syötimme hyvin tänään, mutta tiedämme myös, että Ducks pelaa hyvin”, totesi päävalmentaja Radovan Gacic. Hän kehui hallia hyväksi pelata.

Voiton myötä VaLePa palasi Mestaruusliigan kärkipaikalle.

TILASTOT

  • Nimetön

    Onkohan Mikko Esko uudessa maajoukkueessa?
    Ei näkynyt vielä kokoonpanoja tammikuun peleihin,

    • Nimetön

      toivottavasti valepa ottaa maajoukkueesta mallia ja heivaa eskon laidan yli

      • Nimetön

        Olen. Ja ihmettelen miksi Eskoa pitää ylistää joka käänteessä. Ei hän niin ihmeellinen ole. Ruutu plussan selostaja hehkuttaa Eskoa ja kunnaria vaikka miten pelaisivat. Ja vastustajan huippusuoritukset jäävät ilman huomiota. Samoin Aamulehdessä. Ja isämauri kirjoittaa otteluraportit joissa muistaa joka kerta mainita poikansa taiturimaiset otteet.

  • Nimetön

    Kaikki aikakaudet päättyy aikanaan. Nyt on nuorten aika. Onneksi sammelvuo ymmärtää sen.

  • Nimetön

    Lopettakaa paikallisten taitavien ja voittoja kahmineiden pelaajien mollaaminen. Eikö teille mikään riitä, vaikka paljon on mainetta ja kunniaa Vammala ja nyk. Sastamala saanut heidän ansiostaan. Sille ei voi mitään, jos Sammelvuo ei ymmärrä valitä maajoukkueeseen kokeneita pelaajia, vaan suosii savossa asuvia naapurin poikia. Hävetkää ja lopettakaa turha uhoaminen, tai yrittäkääpä itse mennä pelikentälle, saamme sitten arvioida taitonne rankimman mukaan. Tälläisellä vouhkaamisellanne lopetatte kiinnostuksen mennä seuraamaan pelejä paikan päälle ja teette hallaa kaikille pelaajille ja eniten tuotte oman tyhmyytenne esille. Voisitteko olla kirjoittelematta negatiivisesti pelaajista, jotka ovat tuoneet paljon positiivista julkisuutta paikkakunnallemme. Kiitos, kun lopetatte yhdenkään pelaajan aiheettoman mollaamisen julkisesti. Miettikää millaisia uhrauksia jokainen heistä on tehnyt saavutettujen hyvien tulosten eteen.

    • Nimetön

      Naapurin poikia? Sammelvuo on Pudasjärveltä. Tiesitkö, ettei se ole Savossa? Otapa karttakirja käteesi.

    • Nimetön

      Samaa mieltä siinä että solvata eikä haukkua saa, se on lapsellista ja raukkamaista.
      Mutta yhtä lapsellista on hehkuttaa ilman kritiikkiä pelaajia ainoastaan siitä että ovat olemassa. Täällä unohtuu että pitäisi arvioida peliä ja urheilusuoritusta eikä niinkään persoonaa.
      Eli urheilija on aina hyvä ja arvostettava ihminen mutta emme voi arvioida urheilusuoritusta kriteerillä ”millaisia uhrauksia on tehty hyvien tulosten eteen”. Näinhän tekevät myös usein ne jotka eivät aina menesty.

  • Nimetön

    Sen siitä saa kun suitsutetaan liikaa ihan kaupunginhallitusta myöten YHTÄ seuraa

Kommentointi ei ole käytössä.