Lastenkoti Kissankulmalle uusi omistaja Suodenniemellä

Arjessa, Matiimi, Lastenkoti Kissankulma

Sastamalassa Suodenniemellä toimiva Lastenkoti Kissankulma on vaihtanut omistajaa. Toiminta jatkuu normaaliin tapaan.

Sosiaali- ja hoivapalveluita tarjoava Arjessa Oy on ostanut lastensuojelupalveluita tarjoavan Matiimi Oy:n. Kaupalla Arjessa vahvistaa asemaansa valtakunnallisena toimijana ja osaajana.

”Olemme vaikuttuneita yrityksen laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta”, sanoo Arjessa Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kohtala.

”Yhteinen arvopohjamme luo kestävän alustan pitkäjänteisille ja laadukkaille palveluille tulevaisuudessakin”, täydentää Matiimi Oy:n toiminnanjohtaja Tiina Kaapu.

Suodenniemen Lastenkoti Kissankulmassa on seitsemän paikkaa. Matiimilla on lisäksi kaksi samankokoista lastenkotia Lempäälässä.

  • Nimetön

    Olisi kiinnostavaa lukea, jos Alueviesti tekisi jutun kaikista Sastamalassa toimivista lastenkodeista tai muista sellaisista tärkeää syrjäytymisenehkäisyä tekevistä laitoksista. Niitä taitaa olla alueella aika monta muutakin kuin Kissankulma.

  • Lähellä kärsineen kommentti

    Pitäisi tarkemmin tulevien vanhempien miettiä vastuutaan mahdollisten lasten ilmaannuttua maailmaan.

    Vanhemmuus on niin vaativaa, etteivät siihen kykene kovin monet. Lapset kärsivät vuosikymmeniä huonosta vanhemmuudesta ja kantavat traumaa taas seuraaviin sukupolviin.

    Varoittaisin myös uusperheellisyydestä. Mitä järkeä on vaihtaa pienten lasten vanhempina toiseen toopeen, jos ensimmäinen liitto on epäonnistunut?

    Hillitympää elämää, rauhoittumista ja jo syntyneiden lasten elämän tukemista kaivattaisiin eikä omien halujen mukaan elämistä.

    Lastenkotien määrä vähenisi, jos vastuullinen vanhemmuus olisi muodikkaampaa.

    Lisäksi sijaiskärsijöinä ovat isovanhemmat, jotka eivät tiedä, kuka jussi, mari-petteri tai juuso-kaisa sieltä tällä viikolla tuleekaan hoidettavaksi. Menevät jo sekaisin uusperheellisten perhekuviot vanhemmilla ihmisillä.

    Pitäisikö ihmissuhdesolmujen sijaan keskittyä kouluttautumiseen, terveisiin elämäntapoihin ja jo tehtyjen lasten kanssa perusasioiden kanssa, arjessa selviytymiseen?

    Kaikki kunnia lastenkotilapsille, jotka ovat todellisia kärsijöitä ”aikuisten” jaloissa.

  • Nimetön

    Todella koskettava kirjoitus Lähellä kärsineeltä. Ei ole todellakaan lasten vika, että vanhemmiksi sopimattomat lapsia hankkivat ja sitten yhteiskunta hoitaa…

Kommentointi ei ole käytössä.