Pappa Junior Games -turnaus täyttää Vexve Areenan

Kuvituskuva Alueviestin arkistosta.

Pappa Junior Games -nimeä kantava C- ja D-ikäisten lentopalloturnaus kisataan toistamiseen Sastamalan Vexve Areenalla viikonloppuna.

Turnaus on kasvanut viime vuodesta ja kolme neljästä sarjasta on täynnä. Lauantaina 5. tammikuuta kisaavat C-ikäiset ja sunnuntaina 6. tammikuuta vastaavasti D-ikäluokka. Viikonlopun aikana turnauksessa pelataan kaiken kaikkiaan 54 ottelua.

Turnauksessa on edustettuna useat lähialueen seurat, kuten Lempäälän Kisa, Ylöjärven ryhti, Ylöjärven pallo ja Rantaperkiön isku. Myös Euran Raiku, Raision Loimu ja Säkylän Urheilijat ovat mukana. D-ikäluokassa pelaa myös Kristiinan Vesa, LP Kangasala ja Vaasan Kiisto.

VaLePan joukkueita turnauksessa on kaikkiaan kuusi, joten oman seuran edustus on myös vahvalla pohjalla. Molempien päivien pelit alkavat klo 10 ja päättyvät myöhemmin iltapäivällä. Kahvio palvelee molempina päivinä niin yleisöä kuin myös pelaajia.

Pappa Junior Games on saanut alkunsa kunnioitetun lentopallovalmentajan ja -toimijan Sauli Vainionmäen muistosta. ”Pappa” valmensi viimeisinä vuosinaan erityisesti juuri 14–11-vuotiaita lentopallojunioreita ja siitä johtuen turnauksen ikäluokat ovat myös nämä.

Turnaus järjestetään nyt siis toisen kerran ja tarkoitus on vakiinnuttaa se jokavuotiseksi. Turnauksen järjestää Sauli ”Pappa” Vainionmäen muistorahasto yhdessä Junnuvalepan kanssa.

Pappan muistorahastosta voi hakea tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen 

Turnauksen tuotto menee suoraan Pappan muistorahastoon. Useat Sastamalan yritykset ovat myös lähteneet mukaan turnaukseen ja lahjoittaneet muun muassa arpajaispalkintoja. Pappan muistorahasto on perustettu erityisesti auttamaan vähävaraisia lapsia ja nuoria heidän liikuntaharrastuksessaan. Sauli ”Pappa” Vainionmäen muistorahastosta voi hakea tukea liikuntaharrastukseen.

Muistorahastoa hallinnoivat Kari Kaaja, Arto Satonen ja Mauri Tuominen. Yhteydenotot ja hakemukset liikuntaharrastauksen tukemisesta käsitellään luottamuksellisesti eikä tuen saajia julkisteta. Edellä mainittujen lisäksi yhteyttä voi ottaa myös Pappan siskoon Minna Sirkiään.

  • avatar realisti

    Mielenkiintoista,kun mies on ollut jo kaksivuotta
    maanpovessa ja vielä hänellä ratsastetaan.
    Kovat konnat on myöskin laitettu ns. vahtimaan perustetun säätiön rahavaroja ja päättämään niiden käytöstä. On pukit kaalimaan vartioina!
    Tämä onnistuu vain ja ainoastaan tyrväällä.

Kommentointi ei ole käytössä.