Lelu liekeissä ja Tanska nurin

Lelu Ojansivu
Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu.

Suomen lentopallomiehet iskivät Tanskan upeasti nurin 3-0 (25-13, 25-13, 25-20). Näin he varmistivat pääsynsä EM-kisoihin.

Hakkuri Lelu Ojansivu oli liekeissä. Hän teki peräti 24 pistettä, joista kuusi ässäsyötöillä. Toiseen erään Ojansivu nakutti seitsemän pisteen putken. Siinä oli viisi ässää.

Kapteeni Eemi Tervaportti pyöritti Suomen hyökkäyspeliä passarina hienosti.

“Peli meni niin kuin pitkin. Tärkeintä mitä etukäteen puhuttiin oli, että syöttö ja vastaanotto täytyy pitää hallinnassa ja ne pidettiin. Saatiin myös riittävät hyökkäystehot”, kommentoi Eemi Tervaportti. “Lelu oli syöttöpaikalla hyvä ja iski myös tehokkaasti. Lelun kanssa on pelattu seitsemän vuotta maajoukkueessa yhdessä, niin ettei se yhteispeli vuoden tauon aikana unohdu”, hän kiitteli.

EM-kilpailut käydään ensi syksynä. Ottelut pelataan Ranskassa, Sloveniassa, Belgiassa ja Hollannissa.

 • avatar Nimetön

  Hyvin meni! EM -kisoihin päästiin.Esko ja Upi järkkäs ilkeen pelin,häviämällä Romanialle molemmat pelit.Lelu sanoi että ehkä Upin pitäis olla ennen häntä nyt pelissä, mutta mentiin kisoihin kumminkin.

 • avatar Nimetön

  kyllä on taso pudonnut takavuosista, keskarit jäässä ja laitamiehet aika köykäsiä. Lelupekka hoiti hommansa, nykykunto ei tietenkään riitä mihinkään mutta osoitti että pelimies on puolikuntoisenakin.

 • avatar Nimetön

  Hyvä tulos! EM- kisoihin pääsy.Toi erittäin huono juttu kun eivät kelpaa noi meidän nuoret ulkolaisiin seuroihin.Taso putoo väkisinkin!

 • avatar Nimetön

  Joo taso on suoraan nähtävissä siitä ketkä pelaavat. Jos liigassa palkitaan 40 kymppisiä pelaajia kuukauden pelaajina se kertoo aika paljon millä tasolla suomalainen lentopallo on.
  Onneksi kiekkojunnut pärjäävät maailmalla ja tuovat Suomelle mainetta ja kunniaa, nuorissa on tulevaisuus!

 • avatar Nimetön

  Liigassa 1 nelikymppinen pelaaja! Joka ei maajoukkueessa.EM- kisoihin mentiin,joten 7 kerta.Jääkiekkoilijat oikein hyvä voitto oli!Noi kuukauden pelaajat on vitsejä välillä.

 • avatar Nimetön

  Naiset ja miehet molemmt EM-kisoihin,ei niin huonosti! Jalkapalloa odotan kovin jos pääsis vie joskus. Oikein paljon onnea Suomen nuorille jääkiekkoilijoille,hieno voitto oli.

Kommentointi ei ole käytössä.