Tays Sastamalassa öisiä puhelukatkoksia

Puhelin

Torstain ja perjantain välisenä yönä Tays Sastamalan lankapuhelinverkossa on katkoksia. Niitä esiintyy iltayhdeksän ja aamukuuden välillä.

Syynä ovat puhelinoperaattorin vaihtamiseen liittyvät toimet. Katkoksia voi esiintyä muidenkin Taysin sairaaloiden lankapuhelinnumeroissa.

Pisin katkos kestää parikymmentä minuuttia. Lisäksi on joitakin lyhyempiä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri kehottaa soittamaan hetken kuluttua uudelleen, mikäli ei saa Taysin numeroon yhteyttä.

 • avatar Nimetön

  Ok. Silloinhan ei ole päivystysaikaakaan. Pahempi ellei Acutassa vastattaisi tai Taysin keskuksessa.

 • avatar Nimetön

  Miksi kukaan soittaisi Vammalan sairaalaan yöllä? Eihän sinne ole helppo päästä päivälläkään. Voisiko joku tietävä avata, että miksi ylipäätään joku soittaa Tays Sastamalan lankapuhelimeen yöaikaan? Ja eikös lankapuhelimet lopu Suomesta?

 • avatar Nimetön

  Hallitus kielsi aluesairaaloilta vaativat leikkaukset – nyt yksityiset terveysfirmat pääsevät niitä tekemään: ”Aiheuttaa epätasa-arvoa”Laitoin nyt Tämänkin vaikka ei juttuun liitykkään?Saa noi mielensäpahoittajatkin kommentoimaan!

  • avatar Nimetön

   Ei kai Vammalan yksikössä tehdä enään mitään leikkauksia. Enkä yhtään tiedä mikä sen tehtävä yleensä on nykymeininkissä.

   • avatar Nimetön

    kuntoutussairaalaksi nimetty – ei yhtään tiedä mitä se merkitsee

  • avatar Nimetön

   sittenpä päästään näkemään niitä yksityisen puolen suojamaskittomia lisää !

 • avatar Nimetön

  Nykyhallitus kielsi leikkaukset vuonna 2017 aluesaaraloilta, joissa ei ympärivuorokautista päivystystä. Kokoomus komensi ja kepun Saarikko toteutti. Mutta kas kumma. Nyt yksityiset toimijat saavat tehdä leikkauksia, mikäli 30 minuutin päästä löytyy julkinen sairaala jossa riittävä ammattitaito, pelastaa potilaan henki. Eli veronmaksajat kustantaa ensin yksityisten räpellyksen ja toisen kerran kun potilas siirretään julkiseen sairaalaan. Saamaan riittävän ammattitaitoista hoitoa ja pelastaa henkiriepunsa. Näin siis kepu ja kokoomus!

 • avatar P . Otilas

  Terveydenhuolto on rapakunnossa , eläimiä hoidetaan paljon paremmin kun ihmisiä .

Kommentointi ei ole käytössä.