Cittarista Kiikostaloon – katso tästä kevään vaalien äänestyspaikat

Vaalitoimitsija Sari Takanen vastaanotti Rolf Haleniuksen äänestyslipukkeen viime kuntavaalien ennakkoäänestyksessä vuonna 2017. Kuva: Alueviestin arkisto.

Kevään 2019 eduskuntavaalien ennakkoäänestys tapahtuu 3. – 9. huhtikuuta, keskiviikosta tiistaihin välisellä ajanjaksolla.

Sastamalan kaupunginhallitus esittää ennakkoäänestyspaikoiksi Kauppalantaloa, K-citymarket Sastamalaa, Suodenniemen kirjastoa, Äetsän kirjastoa, Mouhijärven kirjastoa, Neste Häijäätä ja Kiikostaloa.

Kauppalantalolla ja Citymarketissa voi äänestää kaikkina ennakkoäänestyspäivinä. Suodenniemellä, Mouhijärvellä, Häijäässä ja Kiikoisissa ennakkoäänestypaikka palvelee yhtenä päivänä, Keikyässä kahtena päivänä.

Ennakkoon voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa.

Ennakkoäänestyspaikkojen aukioloihin vaikuttavat arvioidut äänestäjämäärät.

Varsinaisen vaalipäivän 14.4. äänestyspaikat ovat todennäköisesti: kantakaupungissa Vammalan lukio, Keikyässä Äetsän kirjasto, Kiikassa Äetsän koulu, Muistolassa Muistolan koulu, Suodenniemellä Kerola, Mouhijärvellä Mouhijärven kirjasto, Karkussa Karkun koulu, Stormissa Stormin koulu, Vinkissä Tyrväänkylän koulu, Kiikoisissa Kiikostalo.

Samat ennakkoäänestyspaikat ja varsinaisen vaalipäivän äänestypaikat palvelevat kansalaisia myös toukokuussa järjestettävissä europarlamenttivaaleissa.

EU-vaalien ennakkoäänestys on 15. – 21. toukokuuta. Varsinainen vaalipäivä on 26. toukokuuta.

Myös europarlamenttivaaleissa Kauppalantalolla ja Citymarketilla voi äänestää ennakkoon kaikkina ennakkoäänestysjakson päivinä. Muut ennakkoäänestyspaikat ovat auki yhtenä päivänä, Keikyässä Äetsän kirjasto palvelee äänestäjiä kahtena päivänä.

  • avatar Nimetön

    juu saa esteetön asiointi äänestäjille
    Äetsän kirjasto ei täytä esteettömyyden vaatimuksia
    Ulko-ovi hankala, tilaturvallisuusnäkökohdat,
    ei inva-pysäköintimahdollisuutta

Kommentointi ei ole käytössä.