Millainen Sastamala on sinun mielestäsi? – Kaupunki mukana vetovoimatutkimuksessa

Sastamala on mukana seutukaupunkien yhteisessä vetovoimatutkimuksessa.

Tutkimusta kuvataan “pehmeäksi vetovoimatutkimukseksi”, jonka avulla tutkitaan vastaajien mielikuvia seutukaupungeista. Tutkimuksen tavoitteena on auttaa kaupunkeja kehittämään niiden tunnettuutta ja vetovoimaa. Kukin seutukaupunki käsitellään tutkimuksessa omana kokonaisuutenaan.

Seutukaupunki on oman seutunsa tai alueensa keskus. Seutukaupunkeja on Suomessa yhteensä 55.

Sastamalan kyselyyn voi vastata ja oman paikkakuntansa vetovoimaisuutta ja imagoa arvioida kaupungin kotisivujen kautta osoitteessa http://www.sastamala.fi/vetovoimatutkimus

Lomakkeen täyttämisessä kuluu aikaa noin viisi minuuttia. Kysely on avoinna 31.1.2019 asti.

Tutkimuksen toteuttaa Innolink.

 • avatar Mikähä taho on tilannut

  tutkimuksen?

  Olisi kiva tietää tämän imagokyselyn tilaajat.

 • avatar Nimetön

  Pahasti muuttotappiollinen kunta, Pirkanmaan alueen kärkipaikalla. Ei voi kansalainen paljon vaikuttaa. Leikkaukset ja synnytykset on viety. Uimahallia ei ole. Linja-autoasemalle ei pääse sisälle. Rautatieasemalta ei saa lippuja, eikä odotustilaa ole. Millä luullaan tänne houkuteltavan uusia perheitä? Perheethän palveluja käyttävät.

 • avatar Nimetön

  Joo kyllä peli on menetetty, ainoo joka on kiinnostunut on sketsiohjelmien tekijät: “pitääkö olla huolissaan”

 • avatar Ehkä paluumuuttaja

  Taksia vaikea saada. Jos on asiaa rautatieasemalle. Et voi saada taksia kun niitä ei ole kuin satunnaisesti. Kaunis kesäkaupunki mutta Kaalisaari ei houkuttele kävelemään paljain jaloin sepelisellä hiekalla. Monissa asioissa kaupunki ikäänkuin työntää matkailijan luotaan pikemminkin pois kuin vetoaa kutsuvasti sisään. Ei pelkkä maiseman kauneus riitä. Kulkeminen kaupungin sisällä täytyy saada helpommaksi. Musiikijuhlia organisoituja markkinoita, veneajeluja, hyvää ruokaa, elämyksiä ym ym

 • avatar Nimetön

  Tässähän tämä vetovoimatekijä jo selvisikin: Maailman paskin kylä ja ikävimmät ihmiset. Suotta järjestää mitään nettikyselyitä, tällä palstalla asia selvisi parissa tunnissa.
  Sastamalaan kannattaa tulla kokeilemaan, pystyykö lausumaan ýli kahden sanan lauseen, ennenkuin joku jo alkaa nimitellä, valittaa ja levittää panettelevia juoruja. Ja onhan täällä valtakunnan johtava vihakirjoittajien verkkolehti, jota parhaillaan luet.

  • avatar Nimetön

   Luuletko että tämä maine syntyy tyhjästä? Onko täällä panostettu yhtään mihinkään? Kyselyä toisensa perään, raporttia ja tyhjiä suunnitelmia, toteuttajat puuttuvat.
   Kyllä Sastamala on saanut juuri sen arvonimen mitä on ansainnutkin ihan valtakunnan tasollakin; meinaamo.

 • avatar Nimetön

  Vastasin kyselyyn, niinkuin asia on: kateus voittaa kiimankin ja hyväveliverkosto toimii.

 • avatar Mihinkä sitä ihminen omasta korosta

  Paras paikka maanpäällä. Suomalaisuus, se aatteista puhtain ja kallein

 • avatar Rajoitettu tutkimus (tarkoituksella ?)

  Onpahan oudosti rajoitettu tutkimus. Minulla kun ei näyttänyt olevan Vantaalla asuvana, kaikki vapaa-aikani Vammalassa viettävänä oikeutta vastata kyselyyn. Olisin protestoinut taksipalveluiden lisäksi lauantaisin saatavien erikoispalveluiden rajallisuutta.

 • avatar Nimetön

  Tämänkin tutkimuksen hinnalla,olisi varmaanki jo saanut palkattua eläinlääkärille apulaisen.Hämmystyttää kaupungin toiminta.

 • avatar Nimetön

  Tekoja kaivattaisiin Sastamalassa…ei turhia tutkimuksia. Tutkimalla ei Sastamala enää parane!

Kommentointi ei ole käytössä.