Ilmoittautuminen käynnistyi – Sastamalan Wanhat Talot avoinna taas elokuussa

Sastamalan Wanhat Talot avaavat ovensa jälleen elokuussa. Kohteiden etsintä on parhaillaan käynnissä. Kuvassa Katariina Pylsy ja Mäki-Soinin talo Houhajärvellä.

Suuren suosion saanut Sastamalan Wanhat Talot -tapahtuma saa jatkoa. Kolmatta kertaa järjestettävään tapahtumaan haetaan jälleen vanhoja talokohteita, jotka haluavat avata ovensa tapahtumassa.

Onko sinulla tiedossa jokin vanha talo, johon haluaisit tutustua? Tai omistatko vanhan talon ja haluaisit avata sen ovet vieraille tapahtuman ajaksi? Ehdotuksia otetaan nyt vastaan.

Viitisenkymmentä talonpoikaiskultturia edustavaa vanhaa taloa avaa ovensa sunnuntaina 18. elokuuta 2019 klo 11-20 niin paikallisille kuin muualta tuleville vieraille.

Tapahtuman tarkoituksena on jakaa tietoa perinnerakentamisesta, terveestä asumisesta ja maaseudun elinvoimaisuudesta tarinankerronnan avulla. Päivän aikana kohteissa on monenlaista muutakin oheistoimintaa.

Yhteydenotot ja lisätietoja maaseutujohtaja Katariina Pylsy, puh. 0500 727 741 tai sähköpostitse katariina.pylsy@sastamala.fi

  • avatar Nimetön

   Onkoha jo kymmenes kerta kun katariina kuvaa kuva on lehdessä..
   Alkaa jo kyllästyttää

 • avatar Hyvä uutinen

  Kiitos uutisesta. Hyvä tietää tapahtuman valmistelun eri vaiheista. Tiedänkin pari vanhaa taloa, joissa haluaisin käydä.

  • avatar putajan poika

   Haluan että mukana on putajan kivisilta. Joulutaloissakin oli keikyän riukusilta. Tasapuolisuutta kiitos

   • avatar Nimetön

    Se on hyvä idea. Ilmoita Pylsylle. Hän pyysi ehdotuksia puhelimella tai sähköpostilla. Jotain kivaa tapahtumaa sillan pieleen ja joku paikalle, joka osaa kertoa sillan historiaa. Onhan ne Putajan sillat komeita ja monikaan ei niistä tiedä mitään.

Kommentointi ei ole käytössä.