FSL jatkaa CEV Cupissa

CEV Cupissa VaLePa eli Ford Store Levoranta kaatoi Tampereella tsekkiläisen Kladnon 3-0. Erät päättyivät 25-20, 25-19 ja 25-19.

Ford Store Levorannan johtotähti oli Tommi Siirilä yhdessä Mikko Eskon kanssa, mutta koko ryhmä ansaitsee varauksettomat kehut. ”Ehjin esitys tämän kauden aikana itsellä. Usko voittoon oli kova kaikilla. Hienosti parannettiin tsekin pelistä”, Siirilä kommentoi.

Lopussa kentällä nähtiin jopa täydennykseksi ryhmään tullut Ilari Toimela. Hän korvasi nilkkansa pyöräyttäneen Erik Sundbergin mainiosti. ”Toimela tuli hienosti sisälle, vaikka on uusi joukkue vierellä. Muistan itsekin, että tuollainen tilanne on jännittävä”, Tommi Siirilä sanoi.

”Koko joukkue pelasi korkealla tasolla. Muutama helppo pallo jäi, mutta muuten peli kulki hyvin”, luonnehti päävalmentaja Radovan Gacic.

Voiton myötä Ford Store Levoranta jatkaa CEV Cupissa kahdeksan parhaan joukossa eli puolivälieriin. Vastustaja selviää torstaina, kun Tuomas Sammelvuon valmentama ja Lauri Kermisen liberoima Kuzbassa Kemerovo kohtaa toisessa osaottelussa Puolassa Indykpol Olsztynin. Kemerovo voitti avausosan vaikeuksien kautta kotonaan 3-2.

TILASTOT

  • Nimetön

    Ihme sekoilua lippujen kanssa, myydään ennakkoon paikkalippuja ja paikanpäällä sanotaan että niihin saa mennä kuka tahansa. On menty tasossa alaspäin kun pelejä on siirretty Tampereelle.

    • Nimetön

      Niinpä. Eipä tarvitse enää Kauppiin lähteä. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Riitti yksi kerta tätä lippusekoilua.

    • Nimetön

      Mikä nyt noin kiukuttaa??
      Eikö isäpuoli kertonut iltasatuja ja oli ennen sinua äidin tisulla ja sulle ei jäänyt enää mitään

  • Nimetön

    Lippusekoilu riitti meillekin, tää oli se eka ja vika kerta Kaupissa. Lisäbonuksena vielä järkkärien tyly käytös niin ei kiitos toista kertaa. Kuudelle hengelle liput tietystä paikasta piti olla ja sitten oltiinkin hajallaan kun paikkaliput ei olleetkaan käytössä. Kenen ”fiksun” kuningasidea tämäkin oli? Järki hoi…

  • Nimetön

    Seuraavakin Cev -cupin kotipeli pelataan Kaupissa. Ei ne herrat ja rouvat meistä tyrvääläisistä välitä. Ne tekee , mitä haluaa. Suhteellisuuden taju on täysin hämärtynyt. No, ehkä seuraavan kierroksen jälkeen jalat tapaavat taas maan pinnan kun vastassa ei enää olekaan ykkössarjatason joukkue.

  • Nimetön

    Minä ainakin aion boikotoida seuraavaa peliä Vexvellä. Eipä sinne pääse eurolla sisään? Jos Valepan johdolla olisi yhtään pelisilmää, he tarjoaisivat seuraavan pelin ilmaiseksi, ei 20 euron hintaan. Me täällä Tyrväällä ollaan vaan semmoisia, että keskenämmä jupisemme, mutta herrojen edessä ollaan nöyriä. Ja ne, jotka ovat herran paskaan astuneita ovat niin polleita, niin polleita. Oikein hävettää taas olla tyrvääläinen.

    • Nimetön

      Ja lisäisin vielä, että tyrvääläinen ei suostu maksamaan mistään yhtään mitään. MOT

  • Nimetön

    Tartisikohan vaihtaa aut oa kun FSL pelaa Tampereella eikä Sastamalassa johonkimuuhun kun Fort.

    • Nimetön

      Toyota on Tampereen suosituin automerkki. Ihmettelenkin miksi te tyrvääläiset ajatte noilla runsasvikaisilla ja ruostumisherkillä foordeillanne? Tiedättekö muuten miksi Ford yleensä on olemassa? – Ettei Opel olisi maailman huonoin automerkki.

  • Nimetön

    Hyvä ILU ! Upea sisääntulo Valepaan ja europeleihin. Onnea tulevaan. Hatun nosto Valepa SastamalaTreelle yhteistyöstä,avunannosta ja nuorten kehityksen huomioimisesta. Ramille Tiikereihin tsemiä. Nyt nautitaan kansainvälisestä huippulentopallosta Kaupissa, lahjakkaiden pelaajien kera.

  • Nimetön

    Eipä tässä automerkeillä ole osaa eikä arpaa, vaan VaLePan hallituksella ja toimarilla. He ovat nyt päättäneet että VaLePan kotisali on Kauppi. Siispä minä olen entinen kausikorttilainen.

  • Pettynyt entinen fani

    Suora lainaus Tyrviksen jutusta: Ensimmäinen joukkueiden välinen peli on sastamalaisseuran KOTIKENTÄLLÄ 30. Tammikuuta klo 18.30. VaLePa pelaa pelin Kauppi Sports Centerissä. Nyt viimeistään VaLEPan hallitus ja toiminnanjohtaja myöntää halunsa siirtää koko VaLePan toiminta Tampereelle.

Kommentointi ei ole käytössä.