LP-Vampula joutui taipumaan HPK:lle

Kia Bright palkittiin kotijoukkueen parhaana. Kuva: Antti Kaskinen.

LP-Vampula sai keskiviikkoiltana vieraakseen HPK:n. Kaksi ensimmäistä erää oli kotijoukkueen iloista rallattelua ja joukkue toteutti laadittua pelikirjaa oikein hyvin. Hyvästä pelistä oli palkintona selkeät erävoitot pistein 25-16.

Pitkän erätauon jälkeen peli kuitenkin tasoittui ja kotijoukkue alkoi sortua virheisiin. Hämeenlinna sen sijaan sai koko ajan paremmin juonesta kiinni. Kaksijakoinen ottelu kallistui lopulta Hämeenlinnaan erin 2-3 (25-16, 25-16, 22-25 20-25, 9-15).

Otteluisäntänä toiminut Autotalo Pelttari palkitsi kotijoukkueen parhaana Kia Brightin ja vieraista Suvi Kokkosen.

Kokkonen myönsi hämeenlinnalaisten olleen unessa kahden ensimmäisen erän ajan.

”Pitkän erätauon jälkeen saatiin homma paremmin kulkemaan. Hyvä joukkue on kasassa ja menemme koko ajan eteenpäin.”

Kotijoukkueen Iina Andrikopoulou tuumi, etteivät vampulalaiset päässeet missään vaiheessa omaan parhaaseensa.

”Joukkuepeli on hieman kadoksissa ja pelaamme liian paljon yksilöinä tällä hetkellä.”

LP-Vampulan parhaat pistenaiset olivat Bright 23/+13, Nayara 12/+6 ja Andrikopoulou 13/+5.

  • Nimetön

    On se hienoa tämä satakuntalainen naislentopallo:Brigt, Nayara, Andrikopoulou, onkohan vähän pallo hukassa suomalaisilla seurapomoilla!

    • Nimetön

      Andrikopoulou on kotoisin Harjavallasta, eikö ole tarpeeksi Satakuntalainen paikkakunta? Eikä niistä oman kylän plikoista tule ikinä kovia jos ei ole kovaa pallottelukaveria.

      • Nimetön

        No juu paikkakunta on ja onhan nimikin ihan tyypillinen satakuntalainen nimi, en vaan huomannut.
        Ainoastaan pelaamalla kehittyy,ei penkillä eikä pallottelemalla. Haetaan helppoja voittoja kun palkataan tämmösiin maakuntajoukkueisiin ympäri maailmaa pelaajia.

      • Nimetön

        Vain Suomen alkuperäiskansa saamelaiset kelpaavat edustamaan Suomea! Maan heiltä vallanneet venäläismongoliugrilaiset, ruotsalaiset ja saksalaiset pois maasta! Virtanen, Laine, Virtanen, Horttanainen, Sikiö, Sahlberg, Johansson, Nyman, Lindholm, Mylläri, Gallen, Schulz ! Lisää kelpo saamelais- ja kolttanimiä urheiluuun, Turi, Omma, Allas, Mangi, Rist, Labba, Gauriloff, Semenoff, Fofanoff, Moshnikoff!
        Satakuntakin on nimenä skandinaavinen. Hundare, sadan miehen sotajoukko. Pois sekin, tilalle rautakautiset saamelaisnimet. Olkoon Sastamala Moitusmaa. Kokemäenjoki, Kogma, menettäköön liivinkielisen nimensä.

  • Nimetön

    Mopo on tainnut karata käsistä pahemman kerran naisten lentopallossa. Marginaalinen laji joka suhteessa ja pelaajat haalitaan ympäri maailmaa, ei kiitos.

Kommentointi ei ole käytössä.